Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 16, 2015 10:12 μμ A+ / A-

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Διαπρέπει φέτος η ομάδα Παίδων (Κ15)

ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΤΑ ΕΤΗ 2001, 2002 & 2003

Η ομάδα Παίδων (Κ15) του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέας, είναι η ευχάριστη έκπληξη των τμημάτων Υποδομών της, αφού, τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016, βρίσκεται, έπειτα από 12 αγωνιστικές, στη μέση του Πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών, αλλά και στη 2η θέση στο Θουκιδίδειο Τουρνουά, στο οποίο επίσης συμμετέχει και διεξάγεται παράλληλα.

Αποτελούμενη αποκλειστικά από ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2001, 2002 και 2003, όπου όλοι ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα, κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα, όχι μόνο να «δέσει», αλλά και να πετυχαίνει νίκες απέναντι σε μεγάλου επιπέδου ομάδες, όπως είναι η Α.Ε.Κ., την οποία νίκησαν στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου με 2-1 για το Πρωτάθλημα Παίδων της κορυφαίας Ένωσης της χώρας.

Είναι ομάδα στελεχωμένη, επίσης, με έμπειρους ανθρώπους, οι οποίοι κατάφεραν να επιτύχουν αυτό ακριβώς που είχαν ως όραμα τα προηγούμενα χρόνια. Να φτιαχτεί, δηλαδή, ένα τμήμα με πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές, με τους οποίους να έρθουν, στο προσεχές μέλλον, οι προσδοκώμενες επιτυχίες και διακρίσεις.

Προπονητές της ομάδας είναι ο κ. Κώστας Ελευθεριάδης και ο κ. Νίκος Ανεστίδης, ενώ δίπλα τους στέκονται ως άξιοι συμπαραστάτες, ο Γενικός Αρχηγός κ. Παναγιώτης Γεωργούσης, ο Έφορος κ. Ιωάννης Χασάνης, ο Έφορος κ. Διονύσης Παπαδούλης και ο Γυμναστής κ. Διονύσης Κουμπάρης.

Όλοι οι προαναφερόμενοι, ο καθένας από το πόστο του, έχουν καταφέρει τα μέγιστα. Όχι μόνο να διατηρήσουν τις Ακαδημίες του Συλλόγου «ζωντανές» τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά να φροντίσουν, παράλληλα, έτσι ώστε η ομάδα Παίδων (Κ15) να αγωνίζεται φέτος αξιοπρεπώς σε ένα επίσημο Πρωτάθλημα και μάλιστα με αντιπάλους όπως είναι η Α.Ε.Κ., ο Πανιώνιος Σμύρνης, ο Ατρόμητος Αθηνών και ο Απόλλωνας Σμύρνης, αλλά και να διακρίνεται, ταυτόχρονα, σε ισχυρά Τουρνουά.

Στόχος όλων όσων υπηρετούν το συγκεκριμένο τμήμα, είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδος να αποκτήσουν εμπειρίες και με το χρόνο σύμμαχο, να ανέβουν επίπεδο, κάτι το οποίο, όπως φαίνεται, θα το επιτύχουν πολύ σύντομα.

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και διακρίσεις, όχι μόνο στο τμήμα Παίδων του Συλλόγου, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα τμήματά του.

Η φετινή ομάδα Παίδων (Κ15) του Γ.Σ. Καλλιθέας.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διαπρέπει φέτος η ομάδα Παίδων (Κ15) ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΤΑ ΕΤΗ 2001, 2002 & 2003 Η ομάδα Παίδων (Κ15) το ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διαπρέπει φέτος η ομάδα Παίδων (Κ15) ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΤΑ ΕΤΗ 2001, 2002 & 2003 Η ομάδα Παίδων (Κ15) το Rating: 0
scroll to top