Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΧΑΝΙΑ: 2-0

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΧΑΝΙΑ: 2-0

Νοέμβριος 3, 2015 11:03 μμ A+ / A-

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΧΑΝΙΑ: 2-0

«Καθάρισε» ο Μπέλης

ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ, ΠΛΕΟΝ, Η «ΜΠΛΕ» ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Vs

ΜΕ τον Διονύση Μπέλη σε μεγάλα κέφια, η «μπλε» ομάδα της πόλης μας πέτυχε μία ακόμη νίκη.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League περιόδου 2015 – 2016, η Καλλιθέα, σε έναν επιθετικό μονόλογο, νίκησε, στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» τα Χανιά με 2-0, και ανέβηκε ακόμη περισσότερο στη Βαθμολογία και συγκεκριμένα, στην θέση με 10 βαθμούς.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 3ο μόλις λεπτό της συνάντησης είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία. Ο Τεγούσης βρέθηκε σε καλή θέση, μέσα στην μεγάλη περιοχή των Χανιωτών, έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο αντίπαλος πορτιέρο Μπλάζιτς, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Έξι λεπτά αργότερα, οι «μπλε» της πόλης μας, πήραν κεφάλι στο σκορ. Έπειτα από σέντρα του Λεβέντη, ο Μπέλης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με δυνατή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των Χανιωτών.

Στο 15ο λεπτό της συνάντησης, ήταν η σειρά του Λουκάνοβιτς να χάσει σπουδαία ευκαιρία, όταν το σουτ που επιχείρησε, κόντραρε σε αμυντικούς και έφυγε κόρνερ.

Στο 24ο λεπτό, ο Λουκάνοβιτς πάσαρε ωραία στον Μπέλη, αυτός βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα Μπλάζιτς, αλλά ο τελευταίος πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα με τα πόδια.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τζάκσον βρήκε ωραία με σέντρα τον Μπέλη, ο τελευταίος έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά και πάλι ο Μπλάζιτς δεν άφησε το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στο 36ο λεπτό, ο αγώνας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς ο Μπέλης και πάλι, αυτή τη φορά δεν νικήθηκε στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον πλάσαρε σωστά και ευτύχισε να δει την μπάλα να καταλήγει στην εστία των Χανιωτών.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η Καλλιθέα ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα και μάλιστα στο 47ο λεπτό, ο Μπέλης παραλίγο να πετύχει χατ τρικ, αλλά το σουτ που επιχείρησε, έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Μπλάζιτς.

Στο 55ο λεπτό, ο Αρναρέλλης έπιασε ωραίο διαγώνιο σουτ, ο Μπλάζιτς απέκρουσε με τα πόδια, η μπάλα πήγε στον Λουκάνοβιτς, αλλά ο μεσοεπιθετικός των «μπλε» αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60ό λεπτό του αγώνα, σημειώθηκε η πρώτη ουσιαστική και καλή ευκαιρία για τους Κρητικούς. Ο Ούγκο Μασάδο, εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Κατσούλη. Κατά την επιστροφή της μπάλας προς την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, ο Λίτα έπιασε κεφαλιά, αλλά τρεις συμπαίκτες του, στην προσπάθειά τους να την στείλουν στο τέρμα, κατάφεραν να την στείλουν άουτ…

Στο 72ο λεπτό, ο Τζάκσον παραλίγο να χριστεί και αυτός σκόρερ, αλλά το φάουλ που εκτέλεσε, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο έξοχος Μπλάζιτς.

Καλύτεροι οι Καλλιθεάτες, πανηγύρισαν μία ακόμη νίκη.

Εύκολο έργο είχε το διαιτητικό τρίο των Κουλούδη (Λέσβου), Χουλιάρα (Αιτωλοακαρνανίας) και Γκοτσόπουλου (Αχαΐας).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Δεινόπαπας (28’), Πίκολο (59’), ο οποίος στο 67ο λεπτό αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, Σάντερσον (71’), Μπριλάκης (73’), Παγώνης (75’) και Καρτσαμπάς (79’).

Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Αρναρέλλης (69′ Μούχταρης), Τζάκσον, Τεγούσης, Μπέλης (63′ Σταύρου), Φράγκος, Λουκάνοβιτς.

ΑΟ Χανίων (Θ. Γράφας): Μπλάζιτς, Χατζηλιάδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Ηρακλής (19′ Νύκταρης), Σάντερσον, Μασάδο, Σαΐν (58′ Λίτα), Δεινόπαπας (46′ Τσούτσης), Γκέσιος.

 

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΧΑΝΙΑ: 2-0 Reviewed by on . Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΧΑΝΙΑ: 2-0 «Καθάρισε» ο Μπέλης ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ, ΠΛΕΟΝ, Η «ΜΠΛΕ» ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Vs ΜΕ τον Διονύση Μπέλη σε μεγάλα κέφια, η «μπλε» ομάδ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΧΑΝΙΑ: 2-0 «Καθάρισε» ο Μπέλης ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ, ΠΛΕΟΝ, Η «ΜΠΛΕ» ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Vs ΜΕ τον Διονύση Μπέλη σε μεγάλα κέφια, η «μπλε» ομάδ Rating: 0
scroll to top