Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Άδικη Ήττα!!!

Άδικη Ήττα!!!

Νοέμβριος 2, 2015 12:23 μμ A+ / A-

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 4ου ΟΜΙΛΟΥ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ 2015 – 2016

Άδικη Ήττα!!!

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ: 0-1

 Vs

ΑΔΙΚΗ ήττα, υπέστη, το μεσημέρι της Κυριακής 1 Νοεμβρίου 2015, ο Φοίνικας Καλλιθέας.

Η αγαπημένη μας ιστορική ομάδα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών, ηττήθηκε με 1-0, εντός έδρας, από τον Γ.Σ. Πατησίων, σε ένα ματς που δεν ήταν κατώτερος των αντιπάλων του.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος ανέλαβε, μεσούσης της περασμένης εβδομάδος να κοουτσάρει την ομάδα, έπειτα από το φιλικό «διαζύγιο» με τον μέχρι πρότινος προπονητή Παναγιώτη Ελευθερίου, ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και βοηθούμενοι από τον ισχυρό άνεμο που έπνεε στο γήπεδο της Παραλίας των Τζιτζιφιών, ήταν πρώτοι που έχασαν πολλές και καλές ευκαιρίες, με «κλασικότερη», εκείνη με τον Σούτογλου, στο 20ό λεπτό της συνάντησης, το ισχυρό σουτ του οποίου ο αντίπαλος τερματοφύλακας Κορρές, με υπερένταση, κατόρθωσε να αποκρούσει, να αλλοιώσει την πορεία της μπάλας που κατευθυνόταν προς τα δίχτυα του και να την δει, αφού πρώτα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του, να καταλήγει κόρνερ.

Από το 25ο λεπτό και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν τον αγώνα και δημιούργησαν και εκείνοι μερικές καλές ευκαιρίες και σε μία από αυτές, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενοι σύγχυση στην άμυνα των «πράσινων», κατόρθωσαν να «ανοίξουν» το σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Θωμάς – Γεώργιος Καραγκιοζόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και πάλι οι Καλλιθεάτες είχαν την υπεροχή, είχαν μια κλασική χαμένη ευκαιρία, στο 49’ της συνάντησης, με τον Ανδρεάκενα να βρίσκεται μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει, αλλά λίγο η κούραση που άρχισε να κάνει την εμφάνισή της, ιδιαίτερα μετά το πρώτο τέταρτο του 2ου ημιχρόνου, λίγο ο δυνατός κόντρα αέρας, έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους ποδοσφαιριστές να κυριαρχήσουν στο χώρο του κέντρου και να χάσουν και εκείνοι με τη σειρά τους, πολλές και καλές ευκαιρίες να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ.

Το σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους μεν «πράσινους» να φεύγουν με σκυφτό το κεφάλι για την άδικη, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ήττα, καθώς άξιζαν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, τους δε φιλοξενούμενους, να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο «διπλό».

Χωρίς ουσιαστικά λάθη το διαιτητικό τρίο των Μαρίνου Μαραθωνίτη, Ηλία Τζαβέλλα και Άγγελο – Αλέξανδρου Κωσταγιάννη.

Μελανό σημείο στον αγώνα, ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Φοίνικα, Σταύρου Χρήστου, όπου, σε μία ανύποπτη φάση, «κόλλησε» το αριστερό του πόδι στο ταρτάν του γηπέδου. Ευχόμαστε ολόψυχα στον νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της αγαπημένης μας ομάδας, να μην είναι κάτι το σοβαρό και να επιστρέψει σύντομα κοντά στην οικογένεια του Φοίνικα, γερός και δυνατός.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Κούτουλας, Μαξακούλης (83’ Παναγόπουλος), Τσαπανίδης, Ερζουμπουλίδης, Κοντάκος, Χριστοφοράκης, Σούτογλου, Χρήστου (78’ Παρτσανάκης), Πρεκεζές, Gelashvili (79’ Λουπίδης), Ανδρεάκενας.

ΠΑΤΗΣΙΑ: Κορρές, Μάρης, Κυρμιτζόγλου Β., Μαρτέκας, Κυρμιτζόγλου Φ., Μπίμπας, Γιάννου, Κιαπέκος (82’ Μπαντιλέσκας), Κρασνίκι, Τσιάκας (70’ Δημόπουλος), Καραγκιοζόπουλος (56’ Sauca).

Η αγαπημένη μας ομάδα, πριν από τον αγώνα.

Φάση από τον αγώνα.

Άδικη Ήττα!!! Reviewed by on . 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 4ου ΟΜΙΛΟΥ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ 2015 – 2016 Άδικη Ήττα!!! Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ: 0-1  Vs ΑΔΙΚΗ ήττα, υπέστη, το μεσημέρι τη 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 4ου ΟΜΙΛΟΥ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ 2015 – 2016 Άδικη Ήττα!!! Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Γ.Σ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ: 0-1  Vs ΑΔΙΚΗ ήττα, υπέστη, το μεσημέρι τη Rating: 0
scroll to top