Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: 11-0

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: 11-0

Οκτώβριος 12, 2015 10:00 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: 11-0

Αυτή και αν ήταν καταιγίδα!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ

ΑΥΤΗ και αν ήταν καταιγίδα. Μετά τη χθεσινή μεσημεριανή σφοδρή καταιγίδα που έπληξε και την πόλη μας, σημειώθηκε μία ακόμη, αυτή τη φορά το βράδυ, στο κλειστό Γυμναστήριο του Εσπέρου, εκεί όπου ο Ολυμπιακός Καλλιθέας «άστραψε και βρόντηξε» πάνω στον άτυχο Φοίβο Νέου Κόσμου, τον οποίο σκόρπισε στους «πέντε ανέμους», με το ευρύ και εντυπωσιακό 11-0.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, περιόδου 2015 – 2016, οι «γαλάζιοι» για την περίσταση, της πόλης μας, ζευγάρωσαν τις νίκες τους και φιγουράρουν στην 1η θέση.

Στο ντεμπούτο τους, λοιπόν, με τις «γαλάζιες» φανέλες – που φέρουν και το λογότυπο του site μας – οι παίκτες του Θωμά Θεοδώρου, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους και τους «φιλοδώρησαν» με 11 τέρματα, με τα 5 από αυτά, να τα σημειώνουν στο 1ο ημίχρονο.

Κορυφαίος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Τάσος Ζήκας, ο οποίος σημείωσε 4 τέρματα. Ο Παντελής Αμερικανός, σημείωσε άλλα 2 και από 1 τέρμα σημείωσαν οι Νίκος Αποστολάτος, Milen Petkov, Γιώργος Ρήγας, Τάσος Γαστεράτος και Δημήτρης Κουλούρης.

Με την ομάδα αγωνίστηκαν ακόμη – και δυστυχώς δεν σκόραραν και εκείνοι – οι Γιάννης Τσιβιλής, Παναγιώτης Τσίπρας, (αμφότεροι γκολκίπερ), Σπύρος Καζιάνης, Κώστας Μπακάλης και ο Χρήστος Αρβανίτης – Κανελέας, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς, καθώς τραυματίστηκε – ευχόμαστε ολόψυχα και ελπίζουμε όχι σοβαρά – στο δεξιό του γόνατο, καθώς σε νεκρό χρόνο, με τη λήξη του 1ου ημιχρόνου και σε προσπάθειά του να σουτάρει προς την αντίπαλη εστία, δέχθηκε ισχυρή κλωτσιά και σπρωξιά μαζί, από αντίπαλο παίκτη.

Χωρίς λάθη στον αγώνα, το Διαιτητικό δίδυμο των Κ. Ασημακόπουλου και Ο. Κολοκυθά. Ανέχθηκαν, όμως, το υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των παικτών του Φοίβου Νέου Κόσμου, οι οποίοι, εκτός από μερικές τρίμπλες και ένα δοκάρι, διακρίθηκαν, με ιδιαίτερη άνεση μάλιστα, στο να βαράνε στο «ψαχνό» τους αντιπάλους τους.

Χρονομέτρης του αγώνα ήταν ο Γ. Ντιμπένκος, ενώ χρέη Ιατρού Αγώνα εκτέλεσε ο κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική, έχουμε το μεγάλο τοπικό ντέρμπι, όπου την ερχόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας φιλοξενείται από τον Πρωταθλητή Καλλιθέας.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: 11-0 Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: 11-0 Αυτή και αν ήταν καταιγίδα!!! ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ ΑΥΤΗ και αν ήταν καται Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: 11-0 Αυτή και αν ήταν καταιγίδα!!! ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Π.Ε.Π.Σ. ΣΑΛΑΣ ΑΥΤΗ και αν ήταν καται Rating: 0
scroll to top