Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Σεπτέμβριος 14, 2015 9:56 μμ A+ / A-

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Ζωή… Χωρίς Σύνορα

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

 Η ΣΟΛΙΣΤ του ακορντεόν και συνθέτιδα, Ζωή Τηγανούρια, έρχεται την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015, στην Πλατεία Δαβάκη (και όχι στην Πλατεία Κύπρου, όπως αρχικά είχε οριστεί), στη Καλλιθέα, ώρα 20:30, για να κρατήσει τη φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη, στο πλαίσιο της Λαμπαδηδρομίας για την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Μετά από μία σειρά επιτυχημένων καλοκαιρινών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα με εκπληκτικά μουσικά projects, μας παρουσιάζει το απόσταγμα των εμπειριών της, σε μία πολύ -Πολιτισμική «Γιορτή».

Οι γνωστές προσωπικές συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια (από το 1999 έως και σήμερα) και οι πρωτοποριακές διασκευές της, κάνουν παρέα με τους: Astor Piazzola, Mariano Mores, Carlos Gardel, Ángel Villoldo, Luiz Bonfá, Μάνο Χατζηδάκι, Μανώλη Χιώτη, Βασίλη Τσιτσάνη, Νίκο Γούναρη, Μιχάλη Σουγιούλ, Δημήτρη Λάγιο, κ.ά..

Η «Γιορτή» μεγαλώνει προς το τέλος της παράστασης, με παραδοσιακά τραγούδια από Μικρά Ασία, Βαλκάνια, Πόντο, Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Νησιά του Αιγαίου και γνήσια λαϊκά ακούσματα.

Στη μουσική αυτή παράσταση, ερμηνεύει μία μεγάλη φωνή του Ελληνικού πενταγράμμου, ο Θάνος Πολύδωρας, ενώ Guest είναι η Yακίνθη Λάγιου.

Η όλη εκδήλωση, πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού – Παιδείας & Νέας Γενιάς του Δήμου Καλλιθέας.

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Reviewed by on . ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Ζωή… Χωρίς Σύνορα ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ  Η ΣΟΛΙΣΤ του ακορντεόν και συνθέτιδα, Ζωή Τηγαν ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Ζωή… Χωρίς Σύνορα ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ  Η ΣΟΛΙΣΤ του ακορντεόν και συνθέτιδα, Ζωή Τηγαν Rating: 0
scroll to top