Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Αύγουστος 3, 2015 10:43 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Να επιτηρούνται οι Σχολικές Επιτροπές

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΘΟΔΩΡΗ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟ

ΤΗΝ ανάγκη ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, να επιτηρούν συστηματικότερα τις Σχολικές Επιτροπές, διετύπωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά», κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015.

Ο επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, υπογράμμισε, ειδικότερα, την υποχρέωση τακτικής σύγκλισης των οργάνων και συλλογικής λήψης των αποφάσεων για τη δραστηριότητα των Επιτροπών, ώστε, μεταξύ άλλων, να αποφεύγονται και περιττές παρανοήσεις ως προς τη λειτουργία τους.

Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι αφορμή για την τοποθέτησή αυτή, υπήρξε η πολύμηνη έλλειψη συνεδρίασης της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, καθώς και διοικητικές ατέλειες στην έκθεση του οικονομικού απολογισμού της.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Να επιτηρούνται οι Σχολικές Επιτροπές ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΘΟΔΩΡΗ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ανάγκη ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Να επιτηρούνται οι Σχολικές Επιτροπές ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΘΟΔΩΡΗ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ανάγκη ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κ Rating: 0
scroll to top