Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 19, 2015 9:36 μμ A+ / A-

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Μεγάλη Επιτυχία

ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΣΤΗΝ Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 17ης Ιουνίου 2015, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Καλλιθέας, με τον Πρόεδρό του κ. Γεώργιο Παρα­σκευόπουλο, υπέβαλλε προς τη Διοίκηση σωρεία δίκαι­ων αιτημάτων, που συνδέονται κυρίως με την πρόσληψη προσωπικού, προς κάλυψη των κενών που δημιουρ­γήθηκαν από την απαγόρευση των προσλήψεων και των μαζικών συνταξιοδοτήσεων.

Ο Σύλλογος, παράλληλα, ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο Απόφαση – Ψήφισμα, με το οποίο να αναγνωρίζεται ότι οι Συμβασιούχοι του Δήμου και του Ν.Π., καλύ­πτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Στο αίτημα αυτό των εργαζομένων ανταποκρίθηκαν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και η Απόφαση – Ψήφισμα αυτή, εγκρίθηκε ομόφωνα.

Επιπρόσθετα, ο Σύλλογος ζήτησε και την ικανοποίηση αιτημάτων, που σχετίζονται με τις ιδιωτικοποιήσεις στην καθαριότητα, την περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων, τα τεχνικά συνεργεία, τα μέσα ατομικής προστασίας και προληπτικής ιατρικής, την καθαριότητα στο κοιμητήριο, το πλυντήριο των αυτοκινήτων καθαριό­τητας και για την κατασκευή αποδυτηρίων και ανεξάρτητων μπάνιων για γυναίκες και άνδρες, που εργάζονται στην καθαριότητα.

Ρεπορτάζ: Κώστας Ράντος

Ο κ. Γεώργιος Παρασκευόπουλος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Μεγάλη Επιτυχία ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Μεγάλη Επιτυχία ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συ Rating: 0
scroll to top