Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Κ.Κ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Κ.Κ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 21, 2015 1:52 μμ A+ / A-

Κ.Κ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Λαϊκό Γλέντι

ΜΕ ΛΑΪΚΑ & ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΛΑΪΚΟ γλέντι πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουνίου 2015, στην πλατεία Δαβάκη, οι Κομματικές Οργανώσεις Καλλιθέας του Κ.Κ.Ε., σε συνεργασία με τις Οργανώσεις Βάσεις Καλλιθέας.

Με κεντρικό σύνθημα: {Δεν σκύβουμε το κεφάλι! Ούτε σε «Αριστερά», ούτε σε «Δεξιά» Μνημόνια! Αγωνιζόμαστε και διασκεδάζουμε}, το Συγκρότημα με τον πρωτότυπο τίτλο «Πέτα το Σχοινί από τον Κόρφο σου», ερμήνευσε παλιά αγαπημένα λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, διασκεδάζοντας έτσι, τις εκατοντάδες των Συνδημοτών μας, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Πριν από την έναρξη του Λαϊκού Γλεντιού, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε., Κώστας Ζιώγας, στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα, με το εάν θα μείνει στο ευρώ ή όχι και με το αν θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους ή όχι, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε., να χαιρετίσω την αποψινή εκδήλωση, που πραγματοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις της Καλλιθέας. Αυτή η ωραία εκδήλωση, απαντά και στις πραγματικές ανάγκες της εργατικής λαϊκής οικογένειας… Η Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., επιλέχθηκε από το μεγάλο Κεφάλαιο της χώρας, για να επιδιώξει, μέσα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής στη χώρα μας, για να αποδεσμευτούν πόροι, χρήματα δηλαδή, που θα ενισχύσουν το μεγάλο Κεφάλαιο. Γι’ αυτό γίνεται η αντιπαράθεση. Κυρίως γι’ αυτό γίνεται ο μεγάλος καβγάς».    

            Στο Γλέντι παραβρέθηκαν πολλά μέλη και φίλοι του Κ.Κ.Ε., μεταξύ των οποίων διακρίναμε και τον Δημοτικό Σύμβουλο και Αρχηγό της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Βασίλη Δημόπουλο.

 

 

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Κ.Κ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Κ.Κ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Λαϊκό Γλέντι ΜΕ ΛΑΪΚΑ & ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΑΪΚΟ γλέντι πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουνίου 2015, στην πλατεία Δαβάκη, οι Κομ Κ.Κ.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Λαϊκό Γλέντι ΜΕ ΛΑΪΚΑ & ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΑΪΚΟ γλέντι πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουνίου 2015, στην πλατεία Δαβάκη, οι Κομ Rating: 0
scroll to top