Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

Ιούνιος 9, 2015 9:58 μμ A+ / A-

ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Ετήσιο Μνημόσυνο στους Ιδρυτές

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΛΟΥΙΖΟΥ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΗ

ΤΗΝ Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 09:30, τελέστηκε, με ιδιαίτερη κατάνυξη, το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των Ιδρυτών του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος, αδελφών Βασιλείου και Λουίζου Σιβιτανίδη.
Η επιμνημόσυνη δέηση έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου της Σιβιτανιδείου Σχολής, από τον εκπρόσωπο του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη, π. Χρυσόστομο Παπαθανασίου, Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου Αρχιεπισκόπου και ιεροκήρυκα του Καθεδρικού Ναού Αθηνών, με την παρουσία των μελών του Δ.Σ., του Γενικού Διευθυντή, του Νομικού Συμβούλου, των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων, του Ε.Κ., του Ι.Ε.Κ., της Σ.Ε.Κ., του Κε.Δι.Βι.Μ.2, των εκπαιδευτικών, των διοικητικών υπαλλήλων και των μαθητών της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων.
Ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Γεώργιος Κοτονιάς, ευχαρίστησε τον Μακαριότατο για το αμέριστο ενδιαφέρον και τη σημαντική προσφορά του στο Σιβιτανίδειο Ίδρυμα, από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, ευχαρίστησε τον π. Χρυσόστομο και τους συμπαριστάμενους ιερείς, χαιρέτισε την παρουσία όλων των παρισταμένων και τόνισε με έμφαση το διαχρονικό μήνυμα, που έδωσαν και δίνουν οι Αδελφοί Σιβιτανίδη, με την θεάρεστη πράξη τους να ιδρυθεί το Σιβιτανίδειο Ίδρυμα, που ήδη σήμερα έχει ένδοξη ιστορία, κύρος και μέγιστη προσφορά στην αγορά εργασίας και στο κοινωνικό σύνολο γενικά και τελείωσε με τη φράση: «Αυτό εμείς όλοι που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε τούτο το Ίδρυμα ποτέ δεν πρέπει να το λησμονήσουμε».
Την πανηγυρική ομιλία εκφώνησε η εκπαιδευτικός – φιλόλογος Κα Ευθυμία Χατζηκυριάκου, η οποία με λόγο μεστό, γλαφυρό και επίκαιρο έδωσε το δικό της στίγμα για την ίδρυση, τη λειτουργία, το έργο του Σιβιτανιδείου Ιδρύματος, μα προπάντων τόνισε τη σημασία της πράξης των Ιδρυτών.

 

 

 

 

ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ Reviewed by on . ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ετήσιο Μνημόσυνο στους Ιδρυτές ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΛΟΥΙΖΟΥ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΗ ΤΗΝ Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 κ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ετήσιο Μνημόσυνο στους Ιδρυτές ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ & ΛΟΥΙΖΟΥ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΗ ΤΗΝ Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 κ Rating: 0
scroll to top