Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 18, 2022 11:41 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εκτενή αποσπάσματα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ

ΜΕ εκπληκτική μουσική Συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλλιθέας, καλωσόρισε ο Δήμος μας το 2022.

Η Συναυλία, η οποία αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς αλλά είχε αναβληθεί λόγω κρούσματος κορονοϊού σε μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής, τελικά δόθηκε προχθές το μεσημέρι της Κυριακής 16 Ιανουαρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας.

Εκτενή αποσπάσματα από τη Συναυλία αυτή με βιεννέζικα βαλς, πόλκες και εορταστικά εμβατήρια, μπορείτε να δείτε, ή καλύτερα να απολαύσετε, στα βίντεο που ακολουθούν, ευγενική προσφορά της Δημοτικής Συμβούλου με την Δημοτική Παράταξη «ΤΩΡΑ Καλλιθέα – Λάζαρος Λασκαρίδης» και συνεργάτιδας της εφημερίδας μας, Κας Ευσεβίας Κοσμίδου.

Σήμερα, Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 19:00, η Δημοτική μας Φιλαρμονική θα δώσει νέα Συναυλία ,  αυτή τη φορά με πόλκες και υπό τον τίτλο «Κύματα του Δουνάβεως», στον 1ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη» (Μεγίστης 18-20), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και φυσικά με πιστή τήρηση όλων των προβλεπομένων υγειονομικών μέτρων.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκτενή αποσπάσματα ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΕ εκπληκτική μουσική Συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Κ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκτενή αποσπάσματα ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΜΕ εκπληκτική μουσική Συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Κ Rating: 0
scroll to top