Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 5, 2021 1:36 πμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Tο Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων!…

 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 1ΟΣ ΜΗΝΟΣ

ΕΚΔΟΘΗΚΕ το νέο Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στο ιδιαίτερα καλαίσθητο Πρόγραμμα, περιλαμβάνονται, αναλυτικά, όλες οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της πόλης μας, εκδηλώσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν πολλά ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, συναυλίες, αλλά και φαντασμαγορικές δράσεις στους δρόμους της πόλης μας, όπως π.χ. με τη συμμετοχή της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής, θα διαρκέσουν από αύριο Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, έως και την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2021 και ως σκοπό θα έχουν «να αισθανθούμε ακόμα περισσότερο το πνεύμα των ημερών», όπως άλλωστε δηλώνει και στο ευχετήριο μήνυμά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην 12η σελίδα μαζί με το αντίστοιχο μήνυμα του Δημάρχου της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβου.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι στον δημοτικό χώρο στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων, αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα Λούνα Παρκ με καρουζέλ, στολισμένο τρενάκι σε ράγες, ανεξάρτητο τραμπολίνο, τεχνητή τσουλήθρα, φουσκωτό στίβο μάχης, καθώς και φουσκωτό wipe out, όλα τα προαναφερόμενα με χαμηλό εισιτήριο, όπως επίσης και δωρεάν για το κοινό πίστα ποδηλάτων και φουσκωτό γήπεδο ποδοσφαίρου – μπάσκετ.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19:00, στο Χωριό του Αϊ Βασίλη, στον ίδιο προαναφερόμενο χώρο, με μεγάλη συναυλία του γνωστότατου και εκπληκτικού μουσικού συγκροτήματος REC και με ελεύθερη είσοδο, ενώ φυσικά θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα Υγειονομικά Πρωτόκολλα κατά της Covid-19.

Ολόκληρο το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων, παρατίθεται πιο κάτω, σε pdf μορφή:

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Tο Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων!...  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 1ΟΣ ΜΗΝΟΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ το νέο Πρόγραμμα των Εκ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Tο Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων!...  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 1ΟΣ ΜΗΝΟΣ ΕΚΔΟΘΗΚΕ το νέο Πρόγραμμα των Εκ Rating: 0
scroll to top