Τρίτη , 7 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 7, 2021 12:22 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Ο Επισκέπτης»

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών κ. Λάζαρου Λασκαρίδη, του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, κ. Αντώνη Βαρελόπουλου, αλλά και της ίδιας της  Συγγραφέως Κας Κωνσταντίνας Δούκα, πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου 2021 και στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας, μία εκπληκτική θεατρική παράσταση υπό τον τίτλο «Ο Επισκέπτης», η οποία είναι ενταγμένη στο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου μας.

Το μονόπρακτο της Κας Δούκα, σε σκηνοθεσία Αντώνη Μουλά, το οποίο απέδωσαν  μοναδικά τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Μελών & Φίλων της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, με βασικούς πρωταγωνιστές τους Ελένη Τσαγανού, Άντα Μανταδάκη και Αλέκο Πούλο και με μουσική επένδυση από την Κα Λευκή Στεφανίδου, αναφέρονταν στη μοναξιά και την απομόνωση του σύγχρονου ανθρώπου και στο πως ύστερα από μία τυχαία ή καλύτερα από μια επίσκεψη σε λάθος οικία, ανιχνεύονται οι ψυχικοί κραδασμοί των πρωταγωνιστών.

Μετά την εκπληκτική θεατρική παράσταση, οι πρωταγωνιστές απέδωσαν  το διήγημα «Η Ζωστήρα», από τη συλλογή διηγημάτων της συγγραφέως με τον γενικό τίτλο «το σπίτι στην άκρη του δρόμου», που αναφέρεται στη βία του ανθρώπου από τον άνθρωπο και παρουσιάζεται σε μορφή θεατρικού αναλογίου, συγκινώντας τους παρευρισκομένους, οι οποίοι, στο τέλος, χειροκρότησαν εγκάρδια το σύνολο των συμμετασχόντων στην παράσταση.

Η Συγγραφέας Κα Κωνσταντίνα Δούκα, με τον Αντιδήμαρχο κ. Λάζαρο Λασκαρίδη.

Εκπληκτική ερμηνεία από την Κα Λευκή Στεφανίδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στιγμιότυπα από τη θεατρική παράσταση και από το διήγημα.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο Επισκέπτης» ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Αντιδημάρχου Πολιτισμο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο Επισκέπτης» ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Αντιδημάρχου Πολιτισμο Rating: 0
scroll to top