Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 28, 2020 12:17 πμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ηττήθηκαν και οι δύο ομάδες!…

ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΤΗΝ ήττα γνώρισαν προχθές το πρωί της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020, τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του αγαπημένου μας Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, στους αγώνες που έδωσαν για τα Πρωταθλήματα στα οποία μετέχουν.

Α.Ο. ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-0

 Στον 1ο χρονικά αγώνα, το ανδρικό τμήμα του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, φιλοξενήθηκε νωρίς το πρωί (09:00) της Κυριακής και στο γήπεδο Κυψέλης από τον Αθλητικό Όμιλο Πέρα Κλουμπ, από τον οποίο γνώρισε βαριά ήττα με 4-0.

Αν και η γηπεδούχος «κιτρινόμαυρη» ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη από τους Καλλιθεάτες και νίκησε καθόλα δίκαια καθώς είχε την υπεροχή από την πρώτη στιγμή, το τελικό σκορ μάλλον αδικεί τους φιλοξενούμενους, αφού δέχθηκαν τα δύο πρώτα τέρματα, έπειτα από τραγικά λάθη στην άμυνα.

Για το γηπεδούχο σωματείο, το οποίο πρωταγωνιστεί στον όμιλο, καθώς βρίσκεται στη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σκόρερ χρίστηκαν οι Σταύρος Ρίζος (29′), Youssef Mansour (41′ και 60′) και Δημήτρης Θύμιος (75′).

Α.Ο. ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Σπ. Πιτσίνης, Ν. Πιτσίνης, Αγκάλιου (48′ Ασημακόπουλος), Σμυρνιωτάκης, Μπίτι (77′ Reme), Κόσι, Θύμιος, Ρίζος (Τρόξι), Mansour, Σιάσος (73′ Κωνστανταντόπουλος), Μουρδουκούτας.

Στον πάγκο: Πολίτης, Κότη, Αβραμόπουλος.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Χαλκιάς (82′ Νώντας), Δράκος, Καρατζάς, Πάτσος, Αχούλιας, Τσιοβίλης, Λέκκας (29′ Αργυρόπουλος), Τζάρας, Φράγγος, Ιάκωβος, Ροϊλίδης.

Στον πάγκο: Φλώρος, Σπηλιωτόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική (18η), οι «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενήσουν τον Κρόνο Αθηνών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Ο. ΦΟΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ: 0-3

Στον 2ο χρονικά αγώνα, το γυναικείο τμήμα του Φοίνικα Καλλιθέας και στο πλαίσιο της  6ης αγωνιστικής της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών (6ος όμιλος), φιλοξένησε (στις 11:30) στο γήπεδο Ταύρου Β’ «Χ. Παυλίδης», τον πρωτοπόρο στον βαθμολογικό πίνακα Αθλητικό Όμιλο Τραχώνων Αλίμου, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-0.

Παρά την παρουσία πολυπληθών φίλων και συγγενών της Καλλιθεάτικης ομάδας, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να ενθαρρύνουν τις  παίκτριες, η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη και με τρία τέρματα που πέτυχε η Βενιαμίν (31′, 55′, 63′), πήραν το «διπλό».

Το τέλος του αγώνα, βρήκε τις μεν φιλοξενούμενες να πανηγυρίζουν για τη νίκη τους, τις δε γηπεδούχες, να χειροκροτούνται θερμά για την προσπάθεια που κατέβαλαν, από τους φίλους της ομάδας

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ι. Μοσχονησιώτης): Συρίγου, Βρεττάρου, Οτεμπέρη, Τολιάκη, Μητροβγένη, Γιαννακούλη, Κίσσα, Προεστού (64′ Παπαδάκη), Matrisi, Ιωαννίδου (75′ Λούπα).

Στον πάγκο: Κόκοτου, Kukic, Παπαϊωάννου, Νέρα, Καλαντζή.

Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ (Ι. Λυκούδη): Α. Βαρβαροπούλου, Ρεπάνη, Παπαϊορδάνου, Τσάτα,  Δ. Βαρβαροπούλου, Αλτάνη (64′ Ανδιαννάκη), Παντελάκη, Φράγκου, Βενιαμίν, Γιάννου (31′ Χαραλάμπους, 82′ Πουλοπούλου), Πρελορέντζου.

Στον πάγκο: Πηλαλήτου, Βλάχου.

Την επόμενη αγωνιστική (), οι Καλλιθεάτισσες θα φιλοξενηθούν από την Άνω Μερά Μυκόνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ηττήθηκαν και οι δύο ομάδες!... ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ήττα γνώρισαν προχθέ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ηττήθηκαν και οι δύο ομάδες!... ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ήττα γνώρισαν προχθέ Rating: 0
scroll to top