Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 15, 2019 11:26 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Καταπληκτικό Summer Party

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ & ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, προχθές το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2019, η αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στο 12ο Γυμνάσιο Καλλιθέας «Κοσμάς ο Αιτωλός», με συνδιοργανωτές το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και το Σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου.

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, η όλη γιορτή ξεκίνησε με την παρουσίαση τριών εκπαιδευτικών προγραμμάτων καινοτόμων δράσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μαζί με τα παιδιά.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από τα θεατρικά έργα που παρουσιάστηκαν στα πλαίσια του Μαθητικού Φεστιβάλ και αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών και των μαθητριών, καθώς και η απονομή αναμνηστικών σ’ αυτά.

Ακολούθησαν 13 παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα, χορούς που χόρεψαν τα παιδιά σε επιμέλεια της Κας Μαυρουδή, Γυμνάστριας του Σχολείου,ενώ στο τέλος, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του ιδίου σχολείου, παρουσίασε 5 ακόμη παραδοσιακούς χορούς.

Να σημειωθεί, τέλος το γεγονός, ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και σε χώρο του Σχολείου, λειτουργούσε Έκθεση με εντυπωσιακά έργα του παιδιών από το μάθημα της Τεχνολογίας.

Στο καταπληκτικό summer party, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων ακόμη, ο επανεκλεγείς Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο πρώην Δήμαρχος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής», κ. Κώστας Ασκούνης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, οι επανεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας, της Πρωτοβάθμιας ο κ. Κώστας Καλογερόπουλος και της Δευτεροβάθμιας ο κ. Γιώργος Κουτσογιάννης, οι εκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νανά Ιορδανίδου και Βασίλης Παπαχρήστος, ο Αντιπρόεδρος, η Γενική Γραμματέας και το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, κ.κ. Ιωάννης Παπαργυρίου, Βάσω Κολυβίρα και Μαριάνθη Μαλισιόβα αντίστοιχα, ο επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης κ. Παναγιώτης Ντάβαρης μετά της συζύγου του, ο πρώην Εκπαιδευτικός και Διευθυντής στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων κ. Ανδρέας Θεοδοσίου, καθώς και εκπρόσωποι από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων άλλων Σχολείων της πόλης και από το Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου μας.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Γυμνασίου της πόλης μας {Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου (Πρόεδρος), Φώτης Βράχας (Αντιπρόεδρος), Εύη Σαμωνάκη (Γραμματέας), Ιφιγένεια Μακρή (Ταμίας), Σταυρούλα (Ρούλα) Λαντζούνη (Αν. Γραμματέας), Νάσος Πρέντζας (Μέλος), Αρετή Καραβασίλη (Μέλος), Ρούλα Δημητρακάκη (Μέλος) και Αθανασία Τζουμάνη Βακαλοπούλου (Μέλος)}, ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Διδασκόντων και το Διευθυντή κ. Παναγιώτη Βαλαχέα, για την καθόλα άψογη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που έφτασε στο τέλος της και εύχονται σε όλους τους αποφοίτους της Γ´ Γυμνασίου να είναι καλοτάξιδοι στον επόμενο σχολικό τους προορισμό, να έχουν ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα, θέτοντας καινούργιους στόχους και να ατενίζουν το μέλλον με ελπίδα, θάρρος,δύναμη και όνειρα.

Φωτογραφίες: Αρίστος Χαλικιόπουλος, Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καταπληκτικό Summer Party ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ & ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 12ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καταπληκτικό Summer Party ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ & ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙ Rating: 0
scroll to top