Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ: «ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;»

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ: «ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;»

Ιούνιος 17, 2019 8:34 μμ A+ / A-

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ

«Μπορώ να βοηθήσω;»

ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ «ΖΩΗΣ» ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ

Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ομάδα «Μπορώ να βοηθήσω;», με ιδρύτρια την επιλαχούσα Δημοτική Σύμβουλο Κα Νατάσσα Σεφαλίδου, έκλεισε πρόσφατα πέντε χρόνια «ζωής».

Αυτά τα… πρωτότυπα «γενέθλια» εορτάστηκαν την περασμένη εβδομάδα με συνάντηση μελών και φίλων της ομάδας, με παρόντα πολλά σημαίνοντα άτομα της τοπικής κοινωνίας της Καλλιθέας, τα οποία δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν ενεργά σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας.

Η ιδρύτρια μάλιστα της διαδικτυακής αυτής ομάδας βοηθείας προς συνανθρώπους μας Κα Νατάσσα Σεφαλίδου, πρότεινε αυτή η ομάδα να αποκτήσει προσωπική και συλλογική υπόσταση, έτσι, όπως τόνισε και η ίδια «η βοήθεια που προσφέρεται μέσα από αυτή, να γίνει ουσιαστικότερη και πιο αποδοτική».

Η πρόταση αυτή βρήκε σύμφωνο το σύνολο των παρισταμένων μελών και φίλων και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι σχετικές εκείνες διαδικασίες που προβλέπονται από το Νόμο, έτσι ώστε αυτή η ιδέα να οδηγηθεί στην υλοποίησή της, στη δημιουργία, δηλαδή, ενός συλλογικού φορέα με νομική υπόσταση, μέσω του οποίου τα μέλη του να μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν πράγματι πιο ουσιαστικά και πιο αποδοτικά, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο προς τους συνανθρώπους μας εκείνους που χρειάζονται βοήθεια.

Ευχόμαστε ολόψυχα η όλη προσπάθεια να μετουσιωθεί σε πράξη και πολύ σύντομα η διαδικτυακή αυτή ομάδα να  πάρει «σάρκα και οστά» και να μετατραπεί σε Σύλλογο.

 

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ: «ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ;» Reviewed by on . ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ «Μπορώ να βοηθήσω;» ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ «ΖΩΗΣ» ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ομάδα «Μπορώ να βοηθήσω;», με ιδρύτρια τ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΑΔΑ «Μπορώ να βοηθήσω;» ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ «ΖΩΗΣ» ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ομάδα «Μπορώ να βοηθήσω;», με ιδρύτρια τ Rating: 0
scroll to top