Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 14, 2019 2:22 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ  ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑ πολλών Ενοριτών και Ενοριτισσών, όλων μελών του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας, πραγματοποιήθηκε, χθες νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 και στην περικαλλή αίθουσα εκδηλώσεων «Νέα Βηθλεέμ», η κοπή της πατροπαράδοτης Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Τους Ενορίτες και τις Ενορίτισσες, τους αφανείς αυτούς συνδημότες μας, που από το υστέρημά τους προσφέρουν ανιδιοτελώς αγάπη και ένα ζεστό πιάτο φαγητό προς εκατοντάδες άτομα που έχουν ανάγκες, καλωσόρισε θερμά ο αεικίνητος  Αρχιμανδρίτης π. Σισώης Σκάρκος, Πρόεδρος επί 9 συναπτά έτη του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί, εν συντομία, όχι μόνο στην αγαστή συνεργασία που έχει  επί σειρά ετών με τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίο Νάκο, καθώς και με τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Χριστοδούλου, όχι μόνο στις δράσεις που αναπτύχθηκαν κατά την περασμένη χρονιά, αλλά και στην υπερπολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν τα συγκεκριμένα παρόντα εκλεκτά άτομα.

Ακολούθως και μέσα σε άκρως φιλικό κλίμα,  ο αξιαγάπητος υπηρέτης του Θεού, π. Σισώης, αφού πρώτα ευλόγησε την ιδιαίτερα καλαίσθητη και ογκώδη για την περίσταση Βασιλόπιτα, στη συνέχεια την έκοψε και διένειμε τα κομμάτια προς όλους, με δύο συνδημότισσές μας  να αναδεικνύονται και τυχερότερες, αφού πέτυχαν τα δύο «φλουριά» που υπήρχαν.

Και του χρόνου.

Φωτογραφίες: Αναστάσιος Κ. Ράντος, Αρίστος Σπ. Χαλικιόπουλος.

  

  

  

  

  

  

  

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ  ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ» ΠΑΡΟΥΣΙΑ πολ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ  ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΝΕΑ ΒΗΘΛΕΕΜ» ΠΑΡΟΥΣΙΑ πολ Rating: 0
scroll to top