Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΤΕΓΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ Ι.Ν. ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ

ΣΤΕΓΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ Ι.Ν. ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ

Ιανουάριος 13, 2018 4:58 μμ A+ / A-

ΣΤΕΓΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ Ι.Ν. ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ

Ανείπωτη τραγωδία!…

ΚΑΘΩΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΦΩΤΙΑ, ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ

ΑΝΕΙΠΩΤΗ είναι η τραγωδία που εξελίχθηκε νωρίς σήμερα το πρωί του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου 2018, στη Στέγη Πρόνοιας Γερόντων του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Τζιτζιφιών, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον ομώνυμο Ιερό Ναό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 05:30 τα ξημερώματα και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ξέσπασε πυρκαγιά  στον ημιυπόγειο χώρο της Στέγης, με αποτέλεσμα δύο γυναίκες, να βρουν τραγικό θάνατο από ασφυξία.

Οι υπόλοιποι τρόφιμοι κατάφεραν να βγουν έγκαιρα έξω, ενώ χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλλιθέας, η φωτιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς τον ημιυπόγειο χώρο, δεν επεκτάθηκε και στον 1ο όροφο του παλαιού νεοκλασικού μονώροφου κτιρίου, όπου έβρισκαν στέγη 17 συνολικά άτομα.

Όλοι οι διασωθέντες τρόφιμοι μεταφέρθηκαν προληπτικά σε Νοσοκομεία της Αθήνας (με τα περισσότερα στο «Σωτηρία»), ενώ δύο εξ’ αυτών, βρίσκονται σε σοβαρότερη κατάσταση.

Σύμφωνα και με τις δηλώσεις της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτισμού του Δήμου μας Κας Άννας Γιαννακού – Πάσχου, σε τηλεοπτικά κανάλια, όλοι όσοι πάρουν εξιτήριο, θα φιλοξενηθούν σε αντίστοιχη Στέγη Γερόντων στο Μοσχάτο, ενώ, αντίστοιχα, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει, ανάρτησε και την ακόλουθη δήλωση: «Δύσκολη Μέρα !Η πόλη μας πενθεί!Ένα απρόσμενο γεγονός Στην στέγη Γερόντων της ιεράς Αρχιεπισκοπής στους Αγίους Αποστόλους μας βύθισε σε πένθος με την απώλεια Δύο αγαπημένων μας!
Ως Δημοτική αρχή είμαστε από την πρώτη στιγμή εκεί μαζί με την Πυροσβεστική για να ελαχιστοποιησουμε τις Απώλειες αλλά και να συμπαρασταθούμε στον Άγιο πατέρα Δημήτριο που επιτελεί τεράστιο έργο και του εσυνεβει αυτό το θλιβερό γεγονός! Φροντίσαμε για την ασφαλή μεταφορά όλων των τροφίμων για προληπτικό έλεγχο στα νοσοκομεία!
Ευχαριστούμε από καρδιάς την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ για την αμεσότητα τους!».

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, ήδη διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των ακριβών αιτιών της πυρκαγιάς.

  

  

  

 

ΣΤΕΓΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ Ι.Ν. ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ Reviewed by on . ΣΤΕΓΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ Ι.Ν. ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ Ανείπωτη τραγωδία!... ΚΑΘΩΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΦΩΤΙΑ, ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΑΝΕΙΠΩΤΗ είναι η τραγ ΣΤΕΓΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ Ι.Ν. ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ Ανείπωτη τραγωδία!... ΚΑΘΩΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΦΩΤΙΑ, ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΑΝΕΙΠΩΤΗ είναι η τραγ Rating: 0
scroll to top