Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Νοέμβριος 23, 2017 4:37 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Μην τρως ότι σου σερβίρουν!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ “ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ”

“ΕΡΧΕΤΑΙ ο Φρικασές! Ο διάσημος γευσιγνώστης. Έρχεται στον Πρόκο. Χτυπάει η καρδιά του Φρικασέ. Χρόνια το ονειρευόταν το ταξίδι αυτό. Θα γευτεί επιτέλους τις ουράνιες γεύσεις του ιστορικού Πρόκου! Χτυπάει και η καρδιά των Προκομένων. Γιατί κάτι έχει αλλάξει στο πιάτο τους. Γιατί είχαν αρχίσει να τρώνε ό,τι τους σέρβιραν…”.

ΤΟ προσεχές Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου) και ώρα 12 το μεσημέρι, η Ομάδα Θεάτρου “Δον Κιχώτες”, θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση “Μην τρως ότι σου σερβίρουν!”.

Πρόκειται για μία θεατρική διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Ελένης Σβορώνου και πρωταγωνιστές θα είναι ο Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας, η Σοφία Νικολοπούλου και ο Χρήστος Χριστόπουλος, με τη συνεργασία του WWF Ελλάς.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Μην τρως ότι σου σερβίρουν! ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ" "ΕΡΧΕΤΑΙ ο Φρικασές! Ο διάσημος γευσιγνώστης. Έρχεται στον ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Μην τρως ότι σου σερβίρουν! ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ" "ΕΡΧΕΤΑΙ ο Φρικασές! Ο διάσημος γευσιγνώστης. Έρχεται στον Rating: 0
scroll to top