Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Νοέμβριος 23, 2017 5:02 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Για την Κρήτη και τους Κρήτες

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΤΗΣ ΕΝ.Ε.Ο.Ν. & ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΤΗΝ προσεχή Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, ο Δήμος Καλλιθέας, η Κεντρική Διοίκηση, καθώς και το Παράρτημα Καλλιθέας της  Ένωσης Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα, προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους, να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση “Σαν Παραμύθι: Κρήτη και Κρήτες από τη Μινωική μέχρι τη σύγχρονη εποχή”, με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερατσινίου “Η Ελληνική Παράδοση”, καθώς και τα χορευτικά συγκροτήματα της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης.

Το θεατρικό αυτό δρώμενο, θα είναι εμπλουτισμένο με έθιμα, τραγούδια και χορούς, βασισμένο στη Μυθολογία, την Ιστορία, σε αρχαιολογικές ανασκαφές, καθώς και σε ζωντανές μαρτυρίες και δράσεις.

Την παράσταση θα παρουσιάσουν το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού, σε συνεργασία με την Ομάδα Μελέτης της Αρχαίας  Όρχησης του Θεάτρου “Δώρα Στράτου” και την Ερευνητική  Καλλιτεχνική Ομάδα “δρΥός τόΠοι”, της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου), με ώρα έναρξης τις 18:00.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Για την Κρήτη και τους Κρήτες ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΤΗΣ ΕΝ.Ε.Ο.Ν. & ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΝ πρ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Για την Κρήτη και τους Κρήτες ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΤΗΣ ΕΝ.Ε.Ο.Ν. & ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΗΝ πρ Rating: 0
scroll to top