Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΦΙΛΙΠΠOΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΦΙΛΙΠΠOΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ

Αύγουστος 20, 2017 8:21 μμ A+ / A-

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΦΙΛΙΠΠOΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ

Αστείρευτος πόνος

ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΟΔΥΝΗ και σπαραγμός χθες το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Αυγούστου 2017 στο Κοιμητήριο της Καλλιθέας.

Ο Φίλιππος Παπαστάμου, ο σύζυγος της Μαρίας Μαργαρίτη, ο λατρευτός πατέρας της Τζίνας, του Σπύρου και της Λουϊζας, ο παππούς της Μαρίζας και του Φίλιππου, ο ευγενής και καλόκαρδος γαμπρός της οικογενείας Μαργαρίτη, της Βάσως, του Γιώργου και του Τάκη, έσβησε, σε ηλικία 79 ετών, στο κρεβάτι του πόνου, όπου έδινε καθημερινά τη δική  του μάχη, παλεύοντας με την επάρατη νόσο.

Το θλιβερό μαντάτο αναστάτωσε την Καλλιθέα, αφού ο αείμνηστος  Φίλιππος ήταν κοινωνικότατος και είχε άπειρους φίλους, που πολλοί απ΄  αυτούς έπιναν νερό στο όνομά του.

 Έτσι, συγγενείς και φίλοι έσπευσαν απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδας να παραβρεθούν στο Κοιμητήριο Καλλιθέας, για να απευθύνουν το Ύστατο Χαίρε και με τον τρόπο αυτόν να εκφράσουν την εκτίμησή τους, τον σεβασμό και την αγάπη τους προς τον αποδημήσαντα.

Πονεμένες φιγούρες στην αδιάκοπη θλίψη, ανάμεσα σε εκατοντάδες συγγενείς και φίλους,  η σύζυγός του Μαρία, η κόρη του Τζίνα, ο αδελφός του Δημήτρης και η αδελφή  του Σταθούλα, που δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα δάκρυά τους.

Καλό σου ταξίδι αξέχαστε φίλε!

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

  

  

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΦΙΛΙΠΠOΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ Reviewed by on . ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΦΙΛΙΠΠOΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ Αστείρευτος πόνος ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΟΔΥΝΗ και σπαραγμός χθες το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Αυγούστου 2017 στο Κοιμητήριο ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΦΙΛΙΠΠOΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ Αστείρευτος πόνος ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΟΔΥΝΗ και σπαραγμός χθες το μεσημέρι του Σαββάτου 19 Αυγούστου 2017 στο Κοιμητήριο Rating: 0
scroll to top