Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αύγουστος 21, 2017 2:43 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Επίσημη πρώτη σήμερα για την αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα

ΣΤΙΣ 20:45, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ

ΕΠΙΣΗΜΗ πρώτη για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018, θα πραγματοποιήσει σήμερα το βράδυ στις 20:45, ο αγαπημένος μας Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας.

Το νέο τεχνικό τιμ, μαζί με τους παλαιούς και τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας, αναμένεται να παραβρεθούν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, έτσι ώστε να δοθούν οδηγίες στους ποδοσφαιριστές και να καθορισθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδος, που για φέτος έχει ως πρώτιστο στόχο να τεθούν οι κατάλληλες βάσεις έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής Ένωσης της χώρας, αυτής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι ορίστηκαν και οι νέοι προπονητές των διαφόρων και πολυπληθών αγωνιστικών τμημάτων του Φοίνικα Καλλιθέας.

Έτσι, το παιδικό τμήμα του συλλόγου (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2003 – 2004) θα αναλάβει να προπονεί ο υπεύθυνος λειτουργίας της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, κ. Διονύσης Παπαδούλης, στην κατηγορία των 2005, προπονητής θα είναι ο πολύπειρος κ. Βασίλης Μανιφάβας, στην κατηγορία των 2006, θα συνεχίσει να είναι προπονητής ο κ. Μιχάλης Βλαχάκης, στην κατηγορία των 2007, θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του ο κ. Κωνσταντίνος Μπεκιάρης, το τμήμα της Ακαδημίας, θα αναλάβει ο κ. Σταμάτης Παππάς (ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην ανδρική ομάδα), στην κατηγορία των 2008, προπονητής θα είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας Λουκάς Κούτουλας, ενώ, πολύτιμες προπονητικές υπηρεσίες θα προσφέρουν ακόμη, οι Λεωνίδας Λουπίδης και Γιάννης Τσαπανίδης, αμφότεροι ποδοσφαιριστές στην ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον αγαπημένο μας «πράσινο» σύλλογο, καλή επιτυχία, με πολλές νίκες και χωρίς τραυματισμούς για τους ποδοσφαιριστές του.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Επίσημη πρώτη σήμερα για την αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα ΣΤΙΣ 20:45, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΕΠΙΣΗΜΗ πρώτη γι ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Επίσημη πρώτη σήμερα για την αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα ΣΤΙΣ 20:45, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΕΠΙΣΗΜΗ πρώτη γι Rating: 0
scroll to top