Τρίτη , 30 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αύγουστος 26, 2017 7:55 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αποχαιρετά το καλοκαίρι

ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΜΕ μία μεγάλη μουσική συναυλία υπό τον τίτλο «Δρόμοι της  τέχνης στην Ελλάδα», ο Δήμος Καλλιθέας θα αποχαιρετήσει αυτό το καλοκαίρι.

Την προσεχή Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00, στην παραλία και μπροστά από τον χώρο που στεγάζεται ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» της πόλης μας, θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στους μεγάλους δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού, όπως τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χαζηδάκι, Σταύρο Ξαρχάκο, Μάνο Λοΐζο, Σταύρο Κουγιουμτζή κ.α., με ερμηνευτές τους Τάσο Κατοπόδη και Ειρήνη Ζώη, υπό τη συνοδεία τετραμελούς ορχήστρας.

Και σε αυτή την αναμενόμενα καταπληκτική μουσική βραδιά, μπορούν να συμμετάσχουν ελεύθερα όλοι οι συνδημότες μας και όχι μόνο.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αποχαιρετά το καλοκαίρι ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ μία μεγάλη μουσική συναυλία υπό τον τίτλο «Δρόμοι ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αποχαιρετά το καλοκαίρι ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ μία μεγάλη μουσική συναυλία υπό τον τίτλο «Δρόμοι Rating: 0
scroll to top