Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » HAPPY STUDY

HAPPY STUDY

Νοέμβριος 2, 2023 2:07 μμ A+ / A-

HAPPY STUDY

Χαρούμενα εγκαίνια!…

ΤΟΥ NEOY ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ – ΚΟΣΜΗΜΑ, ΣΤΗΝ «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Μελέτης HAPPY STUDY, παρουσία του νέου Δημάρχου της πόλης μας κ. Κώστα Ασκούνη, άνοιξε και επίσημα στην «καρδιά» της Καλλιθέας (Καλυψούς 110 – 114, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2114171480), την πόρτα του για να υποδεχθεί τους μικρούς μαθητές.

Στο HAPPY STUDY, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου θα διαβάζουν τα μαθήματα της επόμενης μέρας, με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών.

Μετά το τέλος της Σχολικής Μελέτης, υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης των παιδιών και δημιουργικής απασχόλησης τους εφόσον ζητηθεί από τους γονείς και τους κηδεμόνες τους .

Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο πατέρας Τιμόθεος από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Χαροκόπου, ενώ  καλεσμένοι στα εγκαίνια παραβρέθηκαν επίσης, ο Βουλευτής κ. Παύλος Χρηστίδης, ο πρώην Υπουργός κ. Γιώργος Ανωμερίτης, η πρώην Βουλευτής Κα Τόνια Αντωνίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.κ. Νίκος Ηλιάδης, Γιώργος Μαργωμένος, Γιάννης Εμιρζάς, Αθηνά Εξάρχου, Παναγιώτης Γεωργούσης και Ανέστης Φωτόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Μεσογειακής Αθλητικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας, κ. Παναγιώτης Δημάκος, η Δημοσιογράφος Κα Ειρήνη Νικολοπούλου, Εκπαιδευτικοί, η Πρόεδρος της MSC GREECE Κα Χριστίνα Θεοδωρίκα  και πολλοί αγαπημένοι φίλοι.

Ο νέος Δήμαρχος της πόλης μας κ. Κώστας Ασκούνης, ευχήθηκε μια καλή και αποδοτική χρονιά για τους μικρούς μαθητές και τόνισε: «Είμαι βέβαιος ότι σε αυτό τον πολύχρωμο χώρο, τα μικρά παιδιά θα συμπληρώνουν & θα ολοκληρώνουν τις γνώσεις τους πλάι σε έμπειρους δασκάλους και θα είναι πανέτοιμα με τις σχολικές τους υποχρεώσεις καθημερινά. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!!»

Λίγα λόγια για το Κέντρο Μελέτης Happy Study

Πλήρης υποστήριξη των μαθητών στην καθημερινή μελέτη με την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτικών μας.

Έλεγχος του επιπέδου γνώσεων των μαθητών και ξεχωριστή υποστήριξή τους ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν.

Λειτουργία τμήματος προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Πρότυπα Γυμνάσια για μαθητές Ε ́ και ΣΤ ́ Δημοτικού.

Ολιγομελή Τμήματα.

Φύλαξη μετά την Σχολική Μελέτη.

Υπεύθυνη Σπουδών και Ιδιοκτήτρια, είναι η Καλλιθεάτισσα Κα Ελίνα Τζίβα-Μουστάκη, κόρη της πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, Κας Ειρήνης Μουστάκη.

 

 

 

 

 

HAPPY STUDY Reviewed by on . HAPPY STUDY Χαρούμενα εγκαίνια!... ΤΟΥ NEOY ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ - ΚΟΣΜΗΜΑ, ΣΤΗΝ «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Μελέτης HAPPY STUDY, παρουσία του νέου Δημάρχου της HAPPY STUDY Χαρούμενα εγκαίνια!... ΤΟΥ NEOY ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ - ΚΟΣΜΗΜΑ, ΣΤΗΝ «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Μελέτης HAPPY STUDY, παρουσία του νέου Δημάρχου της Rating: 0
scroll to top