Πέμπτη , 9 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 11, 2023 2:40 μμ A+ / A-

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ανακοίνωση!…

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Η ΛΑΪΚΗ Συσπείρωση Καλλιθέας, με αφορμή τα αποτελέσματα των πρόσφατων Αυτοδιοικητικών Εκλογών της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

{Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες Καλλιθεάτες και Καλλιθεάτισσες, που στήριξαν με την ψήφο τους τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και στην Περιφέρεια, αυξάνοντας τις ψήφους και τα ποσοστά. Συγκεκριμένα, η Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Καλλιθέας συγκέντρωσε 3.130 ψήφους και ποσοστό 10,63% (+3,38% από το 2019), επανεκλέγοντας 3 δημοτικούς συμβούλους, ενώ το περιφερειακό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης συγκέντρωσε στην Καλλιθέα 4.108 ψήφους και ποσοστό 14,45% (+5,27% από το 2019).

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτιά μας και δώσαμε μαζί αυτή τη μάχη. Είναι βέβαιο ότι θα είμαστε μαζί το επόμενο διάστημα στους μεγάλους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί ένα βήμα για να «πάμε αλλιώς», σε όλα τα επίπεδα! Εκφράζει την άνοδο του κύρους και τη μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ, ακόμα και εργαζομένων που δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας, εργαζομένων που στήριξαν τη Λαϊκή Συσπείρωση για πρώτη φορά, κάτι το οποίο έχει ιδιαίτερη αξία, παρότι ο συσχετισμός εξακολουθεί ακόμη να είναι πολύ αρνητικός. Επιβεβαιώνει ότι ένα καθόλου ευκαταφρόνητο τμήμα, αρχίζει να αμφισβητεί την πολιτική που οδηγεί στα σημερινά αδιέξοδα στη ζωή μας.

Γνωρίζουμε ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας να εκφράσουμε τις ανάγκες και τις αγωνίες για βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης μας, για τα μικρά και τα μεγάλα. Και όπως δεσμευτήκαμε, θα το κάνουμε με θέρμη και αγωνιστικότητα! Να είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, να αντιπαρατεθούμε με την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που στηρίζουν και τα άλλα κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, οι δήθεν ανεξάρτητοι σε τοπικό επίπεδο, διεκδικώντας την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Πιο αποφασιστικά να συμβάλουμε στην ανασυγκρότηση, τη μαχητικότητα και μαζικότητα του εργατικού – λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση του καθημερινού μας αγώνα}.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ανακοίνωση!... ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 Η ΛΑΪΚΗ Συσπείρωση Καλλιθέας, με αφορμή τα αποτελέσματα ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ανακοίνωση!... ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 Η ΛΑΪΚΗ Συσπείρωση Καλλιθέας, με αφορμή τα αποτελέσματα Rating: 0
scroll to top