Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 25, 2023 2:31 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τακτική Γενική Συνέλευση των Συλλόγων – Μελών της

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08/11/2023 & ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ,  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/11/2023

ΤΗΝ Τακτική Γενική Συνέλευσή της θα πραγματοποιήσει εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του προσεχούς Νοεμβρίου, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας (2ο υπόγειο Δημαρχιακού Μεγάρου, Μαντζαγριωτάκη 76), την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στο ίδιο μέρος και με ίδια ώρα έναρξης.

Για τον σκοπό αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης εξέδωσε την ακόλουθη Ανακοίνωση – Πρόσκληση προς τους Συλλόγους Γονέων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης μας, που υπογράφεται από την Πρόεδρο Κα Βασιλική Κολυβίρα, καθώς και από τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτριο Σούνδια

«Καλλιθέα, 24 Οκτωβρίου 2023

Αγαπητοί γονείς,

H  Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας καλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη της, την Τετάρτη στις 08/11/2023 και ώρα 18:00,η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας (σε περίπτωση μη απαρτίας, την Τετάρτη 15/11/2023), με τα εξής θέματα:

  • Ενημέρωση των γονέων για την μέχρι τώρα δράση της ένωσης.
  • Καταγραφή και συζήτηση των διαφόρων θεμάτων καθώς και προβλημάτων που έχουν προκύψει.
  • Πρόγραμμα δράσης ένωσης για το επόμενο διάστημα.

Στη Γενική συνέλευση καλούνται όλα τα μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων γονέων/εκλέκτορες των σχολείων της πόλης μας.

Δικαίωμα συμμετοχής με δικαίωμα ψήφου έχουν οι εκλέκτορες των Συλλόγων Γονέων των Σχολείων του Δήμου μας που είναι μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας. 

Κατόπιν της ενημέρωσης και συζήτησης των παραπάνω θεμάτων θα ήταν δυνατόν να συζητηθεί και οποιοδήποτε άλλο θέμα προταθεί από τα μέλη της συνέλευσης.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ

  Η Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας

Βασιλική Κολυβίρα                      Δημήτρης Σούνδιας».

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τακτική Γενική Συνέλευση των Συλλόγων - Μελών της ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08/11/2023 & ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ,  ΤΗΝ ΤΕ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τακτική Γενική Συνέλευση των Συλλόγων - Μελών της ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08/11/2023 & ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ,  ΤΗΝ ΤΕ Rating: 0
scroll to top