Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

Ιούλιος 30, 2023 2:55 μμ A+ / A-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

«Ελάτε να φωτίσουμε την Καλλιθέα!»

ΓΙΑ 7η ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ KALLITHEA NIGHT RUN, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10/2023

ΜΕ σύνθημα: «Ελάτε να φωτίσουμε την Καλλιθέα», ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου, διοργανώνει, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 και για 7η χρονιά, τον ξεχωριστό νυχτερινό αθλητικό αγώνα 7th Kallithea Nigh Run, όπου χιλιάδες δρομείς κάνουν την Νύχτα-Μέρα, τρέχοντας στην κεντρική Λεωφόρο, Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas.

Οι συμμετέχοντες κάθε χρόνο ξεπερνούν τους 2.000 κάθε κατηγορίας στις διαδρομές των 2,5 km, 5 km και 10 km, μιας και ο μοναδικός αυτός αγώνας απευθύνεται σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας, ενώ αξιόλογες είναι και οι συμμετοχές Ελλήνων Πρωταθλητών του στίβου και των μεγάλων αποστάσεων.

Η κεντρική Λεωφόρος, Ελευθερίου Βενιζέλου, φωτίζεται στο πέρασμα των δρομέων από τους ειδικούς φακούς με τους οποίους τρέχουν, προσφέροντας έτσι ένα εντυπωσιακό θέαμα!.

Όλες οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την ΑIMS International.

Η τεράστια επιτυχία του «Kallithea Nigh Run» οφείλεται, όχι μόνο στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, αλλά και στην πολυετή εμπειρία της Οργανωτικής Επιτροπής στην διοργάνωση δρομικών αγώνων!.

Σπουδαία είναι και η συμμετοχή των εθελοντών, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από κάθε πόστο και βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους δρομείς και τους διοργανωτές, προάγοντας με αυτό τον τρόπο το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και πραγματοποιούνται μέσα από το www.kallitheanightrun.gr, για τις αγωνιστικές διαδρομές των 10km, 5km και 2,5km!.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ Reviewed by on . ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ «Ελάτε να φωτίσουμε την Καλλιθέα!» ΓΙΑ 7η ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ KALLITHEA NIGHT RUN, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10/2023 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ «Ελάτε να φωτίσουμε την Καλλιθέα!» ΓΙΑ 7η ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ KALLITHEA NIGHT RUN, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/10/2023 Rating: 0
scroll to top