Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » 5ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

5ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 21, 2023 2:16 μμ A+ / A-

5ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αποχαιρέτισαν τους αποφοιτήσαντες!…

ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ, ΜΕ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΜΕ τη διοργάνωση ενός εκπληκτικού πάρτι με τιμές, φωτογραφίσεις, αναμνηστικά, ακόμη και με βεγγαλικά, αποχαιρέτησαν, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, αλλά και το Διδακτικό Προσωπικό του 5ου Λυκείου της πόλης μας, τους αποφοιτήσαντες μαθητές και μαθήτριες του σχολείου, τους αυριανούς πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 19 Ιουνίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε η καθόλα άρτια εκδήλωση που ετοιμάστηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, προς τιμήν, όχι μόνο των μαθητών και μαθητριών που αποφοίτησαν από αυτό, αλλά και των δύο άξιων Εκπαιδευτικών, του Διευθυντή του Λυκείου, κ. Σωτήρη Μίχα, ο οποίος αλλάζει πλέον Σχολείο, καθώς και του Καθηγητή κ. Στρατή Κατάκο, ο οποίος συνταξιοδοτείται, το γέλιο, η χαρά, η συγκίνηση, αλλά και η υπερηφάνεια στα πρόσωπα όλων των παριστάμενων, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής

Έτσι, η όλη εκδήλωση ξεκίνησε με την απονομή τιμητικών πλακετών προς τα δύο προαναφερόμενα εκλεκτά μέλη της σχολικής κοινότητας, ενώ αμέσως μετά, προβλήθηκε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο, το οποίο περιλάμβανε πληθώρα στιγμών από τις εκδηλώσεις και εκδρομές που πραγματοποιήθηκαν κατά τη σχολική περίοδο που μόλις τελείωσε.

Αμέσως μετά, απονεμήθηκαν αναμνηστική πάπυρος και δώρα προς όλα τα παιδιά που πλέον ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους και ανοίγουν νέους ορίζοντες στη ζωή τους.

Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες που αποφοίτησαν, φόρεσαν ειδικές τηβέννους, φωτογραφήθηκαν μαζί και στη συνέχεια, ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι, με δυνατή μουσική, χορό, αστείρευτο κέφι, αλλά ακόμη και με βεγγαλικά (βλέπε εδώ) που έκαναν, με εντυπωσιακό μάλιστα τρόπο, τη νύχτα – μέρα, το οποίο πάρτι κράτησε για αρκετή ώρα και μετά τα μεσάνυχτα.

Φυσικά, διατέθηκε πλουσιότατος μπουφές με εδέσματα, γλυκά, χυμούς κ.λπ. ο οποίος τιμήθηκε ιδιαίτερα από τους πολυπληθείς παριστάμενους.

Ήταν σίγουρα μία αξέχαστη βραδιά για όλους, τόσο για τους Εκπαιδευτικούς, και για τους μαθητές και τις μαθήτριες, όσο και για τους εμφανώς συγκινημένους και υπερήφανους γονείς και κηδεμόνες που παρέστησαν.

Καλό καλοκαίρι!!!.

 

 

 

 

 

 

 

5ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 5ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αποχαιρέτισαν τους αποφοιτήσαντες!... ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ, ΜΕ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ τη διοργάνωση ενός εκπληκτικού πάρτι 5ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αποχαιρέτισαν τους αποφοιτήσαντες!... ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ, ΜΕ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ τη διοργάνωση ενός εκπληκτικού πάρτι Rating: 0
scroll to top