Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 30ή ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 30ή ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Ιούνιος 26, 2023 1:52 μμ A+ / A-

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 30ή ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Το Σάλτσμπουργκ με τον φακό του Βασίλη Ντάφου

ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΤΣΑΡΤ  

ΤΟΝ περασμένο Ιανουάριο και στην 24η, τότε, εκπομπή μας, «Καλλιθέα μου, η Ιστορία σου», σας είχαμε παρουσιάσει ένα μικρό αφιέρωμα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου, όπως το είχε αποτυπώσει με την κάμερά του ο φίλος και συνεργάτης μας, κ. Βασίλης Ντάφος, ο οποίος εργάζεται και διαμένει μόνιμα στη Γερμανία.

Ο κ. Βασίλης Ντάφος.

Σήμερα, στην 30ή πλέον εκπομπή μας, έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε το 1ο μέρος του αφιερώματος σε μία από τις πιο όμορφες πόλης της Ευρώπης, το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.

Ο φίλος μας ο Βασίλης, βρέθηκε πρόσφατα στην πανέμορφη αυτή πόλη και μέσω 29 μοναδικών “κλικ”, θα σας ταξιδέψει, νοερά φυσικά, στην πόλη του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, το σπίτι – μουσείο του οποίου, θα σας δείξουμε στο 2ο μέρος αυτού του αφιερώματος.

Στην παρουσίαση, όπως πάντα, η συνεργάτιδα της εφημερίδος μας και Αντιδήμαρχος Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Καλλιθέας, Κα Ευσεβία Κοσμίδου.

Απολαύστε, λοιπόν, το εκπληκτικό 1ο μέρος του αφιερώματος στο Σάλτσμπουργκ.

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 30ή ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Reviewed by on . «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 30ή ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Το Σάλτσμπουργκ με τον φακό του Βασίλη Ντάφου ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΤΣΑΡΤ   «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 30ή ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Το Σάλτσμπουργκ με τον φακό του Βασίλη Ντάφου ΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΤΣΑΡΤ   Rating: 0
scroll to top