Τετάρτη , 8 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ: 2-0

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ: 2-0

Μάιος 15, 2023 9:33 μμ A+ / A-

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ: 2-0

Νίκησε και για τον Λάζαρο!…

ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2, ΣΤΟ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ»

ΝΙΚΗΣΕ και για τον Λάζαρο Λασκαρίδη, η Καλλιθέα μας.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Super League 2, φιλοξένησε, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου 2023 και στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης», την Επισκοπή, της οποίας επιβλήθηκε με 2-0, με τέρματα που σημείωσαν οι Μπουλούλης στο 20ό λεπτό και Καινούργιος στο 80ό λεπτό της συνάντησης.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ αξίζει να αναφερθούν ότι, αφενός μεν στη θέση που συνήθιζε να κάθεται ο αείμνηστος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης του Δήμου μας, Λάζαρος Λασκαρίδης, είχαν τοποθετηθεί μία ανθοδέσμη και ένα λάβαρο της ομάδας, αφετέρου δε, ότι τηρήθηκε και 1ός λεπτού σιγή στη μνήμη του και ότι παρέστη και ο αγαπημένος του υιός.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σίμος): Βοσνιάδης, Τσιντώνης (57′ Ιωαννίδης), Μπουλούλης, Κύργιας, Βασιλούδης, Λουκίνας, Κυνηγόπουλος, Μπάμπης, Καινούργιος, Βλάχος, Ντεμέτριους (57′ Ναμπί).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Πολίτης (86′ Καφετζής), Παπαδόπουλος, Τσιλεδάκης, Αμπαφού (86′ Μπερικάκης), Κούτσιας, Σταθόπουλος (80′ Αραμπατζής), Βουκελάτος (65′ Εμπουέλε), Τζωρτζινάκης (80′ Λέκα).

Ο Καινούργιος έχει πετύχει το 2ο τέρμα της ομάδας μας και πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο: Ευσεβία Κοσμίδου.

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ: 2-0 Reviewed by on . ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ: 2-0 Νίκησε και για τον Λάζαρο!... ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2, ΣΤΟ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» ΝΙΚΗΣΕ και για τον Λάζαρο Λασκαρίδη, ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ: 2-0 Νίκησε και για τον Λάζαρο!... ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2, ΣΤΟ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» ΝΙΚΗΣΕ και για τον Λάζαρο Λασκαρίδη, Rating: 0
scroll to top