Τετάρτη , 8 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Μάιος 15, 2023 8:50 μμ A+ / A-

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Θρίαμβος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!…

ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 13 & 14/05/2023

ΤΟ τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέα, συμμετείχε στους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής Α΄ – Β΄ Κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Μαΐου 2023, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γ.Σ. Καλλιθέα εκπροσωπήθηκε στην Κατηγορία Γυναικών από την αθλήτρια του Συλλόγου, Χριστίνα Βασιλοπούλου και στην Κατηγορία Νεανίδων, από την αθλήτρια Δέσποινα Σάγκα.

Η αποστολή της ομάδας, αποτελούμενη από τον Τεχνικό Διευθυντή, κ. Κώστα Σιούτη, την Έφορο Ενόργανης Γυμναστικής, Κα Βίκυ Αλιπράντη και τις δύο προαναφερόμενες αθλήτριες, ταξίδεψαν αεροπορικώς την περασμένη Παρασκευή το πρωί για τη Θεσσαλονίκη και επέστρεψαν αεροπορικώς αργά χθες το βράδυ, με «βαρύτερες αποσκευές», καθώς έφεραν μαζί τους πολλές διακρίσεις.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Μαΐου 2023, πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση.

Το Σάββατο 13 Μαΐου  2023, αγωνίστηκαν στο Σύνθετο Ατομικό και στους Προκριματικούς Αγώνες των Οργάνων.

Η Δέσποινα Σάγκα κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο και τη 2η θέση στο Σύνθετο Ατομικό, ενώ προκρίθηκε και στους 4 Τελικούς Οργάνων για την Κατηγορία Νεανίδων.

Η Χριστίνα Βασιλοπούλου, αντίστοιχα, κατέκτησε την 4η θέση στο Σύνθετο Ατομικό, ενώ προκρίθηκε στους 3 Τελικούς Οργάνων (Άλμα, Δίζυγο και Δοκό Ισορροπίας) της Κατηγορίας Γυναικών.

Χθες Κυριακή 14 Μαΐου  2023, αγωνίστηκαν στους Τελικούς Αγώνες των Οργάνων.

Η μεν Χριστίνα Βασιλοπούλου, στην Κατηγορία Γυναικών, κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Δίζυγο και έλαβε την 4η θέση στο Άλμα και την 5η θέση στη Δοκό Ισορροπίας.

Η δε Δέσποινα Σάγκα, στην Κατηγορία Νεανίδων, κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Δίζυγο, το Χρυσό Μετάλλιο στις Ασκήσεις Εδάφους, το Αργυρό Μετάλλιο στο Άλμα και την 4η θέση στη Δοκό Ισορροπίας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, τον Τεχνικό Διευθυντή, τους Προπονητές, τους Εφόρους του Τμήματος και τους Αθλητές !!

Πολλά Μπράβο και Συγχαρητήρια, στις δύο Αθλήτριες του σωματείου, για την εξαιρετική προσπάθεια, τις καθημερινές προπονήσεις και τον κόπο που καταβάλλουν, τόσο οι ίδιες, όσο και οι οικογένειές τους, οι οποίες μετουσιώθηκαν στις πολλές προαναφερόμενες διακρίσεις που επιτεύχθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η Οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέα, νοιώθουν πραγματικά υπερήφανοι, για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στο Τμήμα της Ενόργανης Γυμναστικής!!!.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Reviewed by on . ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Θρίαμβος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!... ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 13 & 14/05/2023 ΤΟ τμήμα της Ε ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Θρίαμβος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!... ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 13 & 14/05/2023 ΤΟ τμήμα της Ε Rating: 0
scroll to top