Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 27η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 27η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Απρίλιος 19, 2023 2:49 μμ A+ / A-

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 27η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Αφιέρωμα στο Ηρώο Πεσόντων

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 64η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ  

ΣΤΗΝ αποψινή, 27η πλέον εκπομπή της εφημερίδος μας «Καλλιθέα μου, η Ιστορία σου» και με αφορμή τη σημερινή 64η επέτειο από τα Αποκαλυπτήριά του στις 19 Απριλίου 1959, σας παρουσιάζουμε ένα αφιέρωμα για το Ηρώο Πεσόντων, το οποίο δεσπόζει στην ομώνυμη πλατεία της πόλης μας, με πολλές πληροφορίες «διανθισμένες» με ένα photoslide από παλαιότερες εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μπροστά από το επιβλητικό αυτό Ηρώο, όπως τις έχουμε αποτυπώσει με τον φωτογραφικό φακό της εφημερίδος μας, από το μακρινό 1995 έως τις μέρες μας.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, όπως πάντα, η Εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας και πολύτιμη συνεργάτιδά μας, Κα Ευσεβία Κοσμίδου.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε την εκπομπή μας με το σχετικό αφιέρωμα.

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 27η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Reviewed by on . «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 27η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Αφιέρωμα στο Ηρώο Πεσόντων ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 64η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ   ΣΤΗΝ αποψινή, 27η πλέο «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 27η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Αφιέρωμα στο Ηρώο Πεσόντων ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 64η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ   ΣΤΗΝ αποψινή, 27η πλέο Rating: 0
scroll to top