Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » 11ο KALLITHEA RUN

11ο KALLITHEA RUN

Μάρτιος 14, 2023 12:35 μμ A+ / A-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

Στην τελική ευθεία!…

ΓΙΑ ΤΟ 11ο KALLITHEA RUN, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

ΜΕ εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον αγαπημένο όλων αγώνα, Kallithea Run, που έρχεται για 11η χρονιά στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, την Κυριακή 9 Απριλίου 2023, με τις αγωνιστικές διαδρομές των 10 km και 5 km και τον Λαϊκό αγώνα δρόμου 2,5km!.
Οι εγγραφές για τα 5 km και 10 km συνεχίζονται έως και την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, μέσα από το www.kallithearun.gr και στα γραφεία του Φιλαθλητικού Συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 17:30-19:30.

Για πρώτη φορά φέτος θα υπάρχει και αγώνας 1 μίλι με δωρεάν συμμετοχή για αθλητές και αθλήτριες, που διαθέτουν δελτίο στον ΣΕΓΑΣ.

Αναφορικά με τον Λαϊκό αγώνα δρόμου 2,5 km, οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά το Σάββατο 8 Απριλίου και την Κυριακή 9 Απριλίου 2023, στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.

Σε ότι αφορά τις ομαδικές εγγραφές, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν mail στο filathlitikoskallitheas@gmail.com, προκειμένου να λάβουν την  ειδική φόρμα ομαδικών εγγραφών και τις σχετικές πληροφορίες.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου, με τη συνεργασία του Δήμου Καλλιθέας, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της Περιφέρειας Αττικής, ενώ εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas.

Να τονιστεί, επίσης, ότι για 4η χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία με το «Όραμα Ελπίδας», δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους δρομείς το επιθυμούν, αλλά και στο κοινό, να συμμετέχουν στη δράση «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών! Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή!».
Οι διοργανωτές περιμένουν και φέτος στη γραμμή της εκκίνησης, την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 στην Καλλιθέα, όλους «να τρέξουμε μαζί σε μια υπέροχη διαδρομή, που προσφέρεται και για ατομικό ρεκόρ», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

Πληροφορίες – εγγραφές δρομέων και εθελοντώνwww.kallithearun.gr.

 

 

11ο KALLITHEA RUN Reviewed by on . ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ Στην τελική ευθεία!... ΓΙΑ ΤΟ 11ο KALLITHEA RUN, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 ΜΕ εντατικούς ρυθμούς συνεχίζον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ Στην τελική ευθεία!... ΓΙΑ ΤΟ 11ο KALLITHEA RUN, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 ΜΕ εντατικούς ρυθμούς συνεχίζον Rating: 0
scroll to top