Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΜΑΝΤΑΤΟ

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΜΑΝΤΑΤΟ

Φεβρουάριος 2, 2023 12:31 πμ A+ / A-

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΜΑΝΤΑΤΟ

«Έφυγε» και ο Λάκης Μιχαηλίδης

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΕΝΑΣ ακόμα άνθρωπος του αθλητισμού της πόλης μας «έφυγε» από τον μάταιο τούτο κόσμο, σκορπίζοντας θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Ο Λάκης (Απόστολος) Μιχαηλίδης, μεταξύ άλλων ιδιοτήτων, μέλος του Παναθλητικού Ομίλου Καλλιθέας Έσπερος και ιδρυτικό Μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου Καλλιθέα, δυστυχώς δεν είναι πλέον μαζί μας.

Ο Λάκης (Απόστολος) Μιχαηλίδης.

Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου όλων Λάκη, έγινε γνωστή μετά από ανάρτηση στο επίσημο site του Π.Ο.Κ. Έσπερος, ενώ σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής του δικτύωσης προέβη και ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, εκφράζοντας και ο ίδιος τη θλίψη του.

Η ανάρτηση του Π.Ο.Κ. Έσπερος.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Καλλιθέας, κ. Δημήτρη Κάρναβου.

Η εξόδιος ακολουθία του τελέστηκε χθες το πρωί (11:30) της Τρίτης 31 Ιανουαρίου 2023, στο Κοιμητήριο Καλλιθέας.

Όποτε τον συναντούσαμε, είτε σε αγώνα της Καλλιθέας στο Δημοτικό Στάδιο, είτε σε διάφορες εκδηλώσεις, πάντα ήταν με χαμόγελο στα χείλη και πάντα αστειεύονταν ή είχε μια καλή κουβέντα να μας πει…  

Η εφημερίδα μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του εκλιπόντος φίλου.

 

 

 

 

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΜΑΝΤΑΤΟ Reviewed by on . ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΜΑΝΤΑΤΟ «Έφυγε» και ο Λάκης Μιχαηλίδης ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΝΑΣ ακόμα άνθρωπος του αθλητισμού της πό ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΜΑΝΤΑΤΟ «Έφυγε» και ο Λάκης Μιχαηλίδης ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΝΑΣ ακόμα άνθρωπος του αθλητισμού της πό Rating: 0
scroll to top