Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 8, 2023 8:35 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κοινή κοπή Βασιλόπιτας!…

ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ  

ΣΕ ΕΝΑ άκρως οικογενειακό και ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023, η κοπή της Βασιλόπιτας των δύο αγαπητών και σε εμάς ποδοσφαιρικών σωματείων με τον κοινό Πρόεδρο, του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας και του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Παρά το υπερβολικό κρύο που επικρατούσε, ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες, έντονη ήταν τελικά η παρουσία επισήμων, αθλητών, αθλητριών, φίλων και μελών των δύο ιστορικών σωματείων στο Αμφιθέατρο των 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου της πόλης μας (Αιγέως 41-43 & Αγησιλάου).

Το σύνολο των παριστάμενων υποδέχονταν εγκάρδια τόσο ο Πρόεδρος  κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, όσο και τα λοιπά μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο Συλλόγων, τα οποία είχαν φροντίσει εγκαίρως έτσι ώστε όλα να είναι στην εντέλεια.

Πρώτος, σύντομο χαιρετισμό προς τους πολυπληθείς παριστάμενους, απηύθυνε ο κοινός Πρόεδρος των δύο ποδοσφαιρικών συλλόγων, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πλούσια ιστορία τους, στις επιτυχίες, στις δράσεις που ανέπτυξαν κατά το περασμένο έτος, αλλά και στα τμήματα που λειτουργούν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους  χορηγούς, τους προπονητές, τους εφόρους, καθώς και το σύνολο των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών, ενώ σε videowall προβλήθηκε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό με διάφορα τμήματα από τα δύο σωματεία.

Ο κοινός Πρόεδρος των δύο Σωματείων, κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος.

Ως είθισται, κάθε τέτοια εκδήλωση περιλαμβάνει και βραβεύσεις και έτσι, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν:

** Στην Κα Μαίρη Μαυρίδου, κόρη του αείμνηστου διεθνή ποδοσφαιριστή του Φοίνικα Καλλιθέας, Στάθη Μαυρίδη, επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος στα δύο σωματεία και πλέον Επίτιμο Μέλος τους, η οποία παρέλαβε την τιμητική της πλακέτα από τον Δήμαρχο της πόλης μας και πρώην συμμαθητή της, κ. Δημήτρη Κάρναβο.

Απονομή τιμητικής πλακέτας στην Κα Μαίρη Μαυρίδου, από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο.

** Στον κ. Βασίλειο Καραβίτη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Φοίνικα Καλλιθέας, ο οποίος παρέλαβε την τιμητική του πλακέτα από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης « Γιάννης Γάλλος», κ. Μανώλη Κωστάκη.

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Βασίλειο Καραβίτη, από τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος», κ. Μανώλη Κωστάκη.

** Στον κ. Ελευθέριο Αναστασιάδη, παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή του Φοίνικα Καλλιθέας, το διάστημα που διατηρούσε και τέτοιο τμήμα η «πράσινη» ομάδα της πόλης μας, ο οποίος παρέλαβε την τιμητική  του πλακέτα από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, κ. Τάσο Γαϊτάνη.

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Ελευθέριο Αναστασιάδη, από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσο Γαϊτάνη.

Αμέσως μετά το πέρας των βραβεύσεων, ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, μαζί με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο, προέβησαν στην κοπή της κοινής Βασιλόπιτας των δύο Συλλόγων, με τυχερούς να αναδεικνύονται ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α. «Γιάννης Γάλλος», κ. Μανώλης Κωστάκης, καθώς και δύο μικρά μέλη των δύο σωματείων.

Στην καθόλα άψογη αυτή εκδήλωση, παραβρέθηκαν επίσης και μεταξύ πολλών αθλητών, αθλητριών, μελών και φίλων των δύο Συλλόγων, η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας του Δήμου μας Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, καθώς και συνεργάτης της εφημερίδος μας, Κα Ευσεβία Κοσμίδου, η οποία αποτύπωσε με το φακό της, τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που σας παραθέτουμε.

Και του χρόνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοινή κοπή Βασιλόπιτας!… ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ   ΣΕ ΕΝΑ άκρως οικογ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοινή κοπή Βασιλόπιτας!… ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ   ΣΕ ΕΝΑ άκρως οικογ Rating: 0
scroll to top