Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 24η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 24η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Ιανουάριος 27, 2023 9:30 πμ A+ / A-

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 24η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Με τον φακό του Βασίλη Ντάφου

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ

ΜΕ αφορμή την σημερινή Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων & Ηρώων του Ολοκαυτώματος, η οποία καθιερώθηκε να τιμάται τον Ιανουάριο του 2004 με ομόφωνη απόφαση της Βουλής, η εκπομπή μας «Καλλιθέα μου, η Ιστορία σου», προβαίνει σε ένα εκπληκτικό αφιέρωμα για το στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Νταχάου της Γερμανίας, μέσα από πληθώρα φωτογραφιών που αποτύπωσε με τον φακό του, σε διαφορετικές βέβαια χρονικές περιόδους, ο Καλλιθεάτης φίλος και συνεργάτης της εφημερίδος μας κ. Βασίλης Ντάφος, ο οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα στη Γερμανία.

Ο κ. Βασίλης Ντάφος.

Πλέον, ανά τακτά διαστήματα  θα προβαίνουμε σε αντίστοιχα αφιερώματα – παρουσιάσεις, τοπίων και ιστορικών περιοχών κυρίως της Γερμανίας, όπως αυτές θα τις αποτυπώνει με την κάμερά του ο φίλος μας ο Βασίλης, «ταξιδεύοντάς» σας έτσι, έστω και νοερά, σε αυτά τα μέρη.

Καλό «ταξίδι» λοιπόν.

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 24η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Reviewed by on . «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 24η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Με τον φακό του Βασίλη Ντάφου ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΜΕ αφορμή τη «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 24η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Με τον φακό του Βασίλη Ντάφου ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΜΕ αφορμή τη Rating: 0
scroll to top