Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 23η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 23η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Ιανουάριος 12, 2023 4:12 μμ A+ / A-

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 23η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

«Σε ρυθμούς Ευρωπαϊκούς και Λάτιν»

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 08/01/2022, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ σήμερα, την 23η εκπομπή της εφημερίδος μας «Καλλιθέα μου, η Ιστορία σου», η οποία περιλαμβάνει εκτενή αποσπάσματα από την εκπληκτική χορευτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 και Φιλαρέτου), με τίτλο «Σε ρυθμούς Ευρωπαϊκούς και Λάτιν».

Εκεί, παρουσία πολλών συνδημοτών μας, ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε, το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Δημήτρη Κάρναβο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου, τον Αντιδήμαρχο Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Γιώργο Καλαμπαλίκη, τη Δημοτική Σύμβουλο Κα Ευσεβία Κοσμίδου, πάντα παρουσιάστρια των εκπομπών μας, η οποία μάλιστα συμμετείχε στα χορευτικά της εκδήλωσης, τους Κοινοτικούς Συμβούλους, κ.κ. Αρχοντία Αλεξίου (η οποία επίσης συμμετείχε στα χορευτικά της εκδήλωσης), Κατερίνα Αδαμοπούλου, Χριστόδουλο Καλογερά και Δημήτριο Δεληασλανίδη (Πρόεδρος 3ης Κοινότητας), καθώς και τους κ.κ. Αθανάσιο (Νάσο) Πρέντζα και Βασιλική Κολυβίρα, Αντιπρόεδρο και Γενική Γραμματέα αντίστοιχα, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας, η μοναδική Βανέσσα Μαραγκού, μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριές της (ανάμεσα στις οποίες ήταν επίσης και η επί σειρά ετών αρθρογράφος στην εφημερίδα μας, Κα Σάντρα Παλαιολόγου, που στα διαλείμματα των χορογραφιών, απέδιδε παράλληλα και καθόλα άψογα στο πιάνο γνωστότατα ελληνικά τραγούδια), με καταπληκτικές χορογραφίες, διασκέδασαν ή καλύτερα, ξεσήκωσαν κυριολεκτικά τους παριστάμενους, σε ρυθμούς ευρωπαϊκούς και λάτιν!!!.

Απολαύστε παρακάτω, την 23η εκπομπή μας.

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 23η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Reviewed by on . «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 23η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ «Σε ρυθμούς Ευρωπαϊκούς και Λάτιν» ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 08/01/2022, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Π «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 23η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ «Σε ρυθμούς Ευρωπαϊκούς και Λάτιν» ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 08/01/2022, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Π Rating: 0
scroll to top