Δευτέρα , 13 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 26, 2023 5:35 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δελτίο Τύπου

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

ΜΕ αφορμή τη σημερινή καταιγίδα και το σύνηθες πλέον άσχημο φαινόμενο να πλημμυρίζουν σχολικές μονάδες της πόλης, η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Καλλιθέας, εξέδωσε πριν από λίγη ώρα Δελτίο Τύπου, με το οποίο  «απαιτεί άμεσα την ενεργοποίηση των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου μας και την παρέμβαση των αρμοδίων για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί».

Ολόκληρο το σχετικό Δελτίο Τύπου, το οποίο υπογράφεται από τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Παπαργυρίου και από την Γενική Γραμματέα Κα Βασιλική Κολυβίρα, έχει ως ακολούθως:

«Καλλιθέα 26/01/2023

Δελτίο τύπου

ΠPOBΛHMATA ΣXOΛIKΩN MONAΔΩN AΠO THΝ KAKOKAIPIA

Η σημερινή καταιγίδα  μας έφερε και πάλι μπροστά σε άλυτα χρόνια πρόβλημα των σχολικών μονάδων της πόλης μας.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους συλλόγους και τους διευθυντές των σχολείων μας. Οι σημερινές καιρικές συνθήκες ήταν και εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά δυσμενείς,  όμως  τα συνεχιζόμενα άλυτα προβλήματα  ανάγκασαν τα παιδιά να αποχωρίσουν εσπευσμένα από τα σχολεία τους πριν τη λήξη του ωραρίου.

 Ένα νηπιαγωγείο, ένα δημοτικό και δύο λύκεια  του δήμου μας βρέθηκαν να πλημμυρίζουν για άλλη μια φορά.

Διανύουμε το 2023 και ακόμα η εκπαίδευση στη χώρα μας γίνεται  μέσα σε απαράδεκτες κτηριακές  υποδομές που δεν αξίζουν σε κανένα παιδί!

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας απαιτεί άμεσα την ενεργοποίηση των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου μας και την παρέμβαση των αρμοδίων για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Παρακολουθούμε  το θέμα και περιμένουμε τις εξελίξεις!                                                                

Για το Δ.Σ

Mε εκτίμηση

      Ο Πρόεδρος                                                                      Η Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Παπαργυρίου                                                              Βασιλική Κολυβίρα».

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Δελτίο Τύπου ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ αφορμή τη σημερινή καταιγίδα ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Δελτίο Τύπου ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ αφορμή τη σημερινή καταιγίδα Rating: 0
scroll to top