Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ»

«ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ»

Δεκέμβριος 18, 2022 10:28 μμ A+ / A-

«ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ»

Εξέδωσε Δελτίο Τύπου

ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ «ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΚΤΡΟΠΗ» ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ Τύπου εξέδωσε, την περασμένη Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, η Δημοτική Παράταξη «Προοπτική Ζωής», της οποίας επικεφαλής της είναι ο επί σειρά 16 ετών πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Κώστας Ασκούνης και σύμφωνα με αυτό, σύσσωμες οι Δημοτικές Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα οι Παρατάξεις: «Προοπτική Ζωής», «Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας», «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας», «Μια Πόλη στο Δρόμο», μαζί με την ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο Κα Κορίνα Δαμουλιάνου, καταγγέλλουν το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο για «πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις», καθώς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, την περασμένη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, έγινε «πρωτοφανής εκτροπή» αρχικής απόφασης που λήφθηκε για το 3ο θέμα συζήτησης της Ημερήσιας Διάταξης, το οποίο αφορούσε τη Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου.

Συγκεκριμένα, στο Δελτίο Τύπου γίνεται αναφορά ότι ενώ αρχικά η απόφαση της Διοίκησης του Δήμου, έπειτα από ονομαστική ψηφοφορία, καταψηφίστηκε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την επικύρωσε και την ανακοίνωσε στο Σώμα, στη συνέχεια και ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο είχε προχωρήσει στο 10ο θέμα συζήτησης, «με παρέμβαση του Δημάρχου, ο Πρόεδρος προσπάθησε να επανέλθει στο 3ο θέμα, το οποίο προ πολλού είχε καταψηφιστεί.

Σύσσωμη η Αντιπολίτευση κατήγγειλε τις πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις και επισήμανε ότι μία τέτοια ενέργεια παραβιάζει κατάφορα τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι πρόκειται για πρωτοφανή εκτροπή και αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

Όμως, παρά τις έντονες αντιδράσεις όλων των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, μετά την αποχώρησή τους από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος, ενεργώντας ως εντολοδόχος του Δημάρχου, προέβη σε νέα ψηφοφορία για το εν λόγω θέμα, η οποία επιβεβαιώνει την πέρα για πέρα αντιδημοκρατική και αυταρχική συμπεριφορά του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου», όπως τονίζεται ιδιαίτερα.

Ολόκληρο το σχετικό Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής», έχει ως ακολούθως (πατήστε πάνω στη φωτογραφία):

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, τόσο ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, κ. Κώστας Ευσταθίου, αν όχι με έκδοση αντίστοιχου Δελτίου Τύπου, στην αμέσως προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα απαντήσουν και θα τοποθετηθούν επί του θέματος αυτού.

«ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ» Reviewed by on . «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ» Εξέδωσε Δελτίο Τύπου ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ «ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΚΤΡΟΠΗ» ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ Τύπου εξέδωσε, την περασμ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ» Εξέδωσε Δελτίο Τύπου ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ «ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΚΤΡΟΠΗ» ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ Τύπου εξέδωσε, την περασμ Rating: 0
scroll to top