Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 20ή ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 20ή ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Δεκέμβριος 12, 2022 1:11 μμ A+ / A-

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 20ή ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Τα 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας

ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ κ.κ. Μ. ΑΚΤΥΠΗ ΚΑΙ Κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ σήμερα, την 20ή εκπομπή της εφημερίδος μας «Καλλιθέα μου, η Ιστορία σου», η οποία περιλαμβάνει εκτενές αφιέρωμα στα 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, τα οποία συστεγάζονται στο σχολικό συγκρότημα επί των οδών Δημοσθένους 254 και Αχιλλέως.

Το αφιέρωμα, περιλαμβάνει συνεντεύξεις, τόσο από τη Διευθύντρια του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου, Κα Μαρία Ακτύπη, όσο και από το Διευθυντή του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, κ. Κωνσταντίνο Ανδριανόπουλο, όπως επίσης και ένα ωραίο photo slide, το οποίο περιλαμβάνει φωτογραφικές στιγμές από τα εγκαίνια του σχολικού συγκροτήματος, τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, αλλά και από τις πολυποίκιλες δράσεις που έχουν αναπτυχθεί όλα τα χρόνια λειτουργίας του, με πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες, τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες.

Παρουσιάστρια της εκπομπής μας, είναι φυσικά η Εκπαιδευτικός και Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθέας, Κα Ευσεβία Κοσμίδου.

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 20ή ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Reviewed by on . «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 20ή ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Τα 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ κ.κ. Μ. Α «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 20ή ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Τα 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ κ.κ. Μ. Α Rating: 0
scroll to top