Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 29, 2022 3:27 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αναβάλλεται η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της

ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/12, ΘΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΜΕ σχετική ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Δήμου Καλλιθέας (www.kallithea.gr), γίνεται γνωστό ότι για τεχνικούς λόγους η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής, η οποία είχε συμπεριληφθεί και στο εορταστικό πρόγραμμα, αναβάλλεται.

Αντίθετα, αύριο το απόγευμα (17:30) της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου 2022, τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής, όπως και το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2022, θα βρεθούν κοντά στους συνδημότες μας, παιανίζοντας εορταστικά άσματα και τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, έτσι ώστε να προσφέρουν, για πολλοστή φορά, μερικές όμορφες στιγμές στην καθημερινότητα όλων μας.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η περιοδεία της σε διάφορα σημεία της πόλης μας, αυτή τη φορά θα ξεκινήσει από την πλατεία Δαβάκη, στις 18:00 θα βρεθεί στην πλατεία Κύπρου και στις 18:30, θα είναι στην πλατεία των Τζιτζιφιών.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και να απολαύσετε, χαρακτηριστικό οπτικό στιγμιότυπο από την περιοδεία των μελών της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής την περασμένη Παρασκευή, τα οποία υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού τους κ. Αντώνη Βαβυλουσάκη, παιανίζουν το γνωστότατο «Τρίγωνα Κάλαντα».

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αναβάλλεται η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/12, ΘΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ σχετική ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αναβάλλεται η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/12, ΘΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ σχετική Rating: 0
scroll to top