Σάββατο , 11 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 14, 2022 12:48 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αντί του Δημήτρη Σταρόβα!…

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 1550 & TH FANI, ΣΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

ΜΕ έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Δήμος μας, ενημερώνει ότι στην αυριανή συναυλία για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Δαβάκη, ώρα 19:00, μαζί με τους 1550 και τη Fani, θα εμφανιστεί ο Γιάννης Ζουγανέλης και όχι ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου μας, έχει ως εξής:

«Για λόγους που προέκυψαν εκτάκτως, στη  συναυλία για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Καλλιθέας (Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, πλατεία Δαβάκη, ώρα 7 μ.μ.) οι 1550 θα εμφανιστούν με τον Γιάννη Ζουγανέλη κι όχι με τον Δημήτρη Σταρόβα.

Την ίδια ημέρα και ώρα και στον ίδιο χώρο, θα ανοίξει τις πύλες του «Το χωριό του Άη Βασίλη στην Καλλιθέα», το οποίο μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, θα δέχεται -για πρώτη φορά φέτος- δωρεάν όλα τα παιδιά σε όλα τα παιχνίδια του λούνα παρκ».

Η Αφίσα της αυριανής εκδήλωσης του Δήμου μας.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο Γιάννης Ζουγανέλης αντί του Δημήτρη Σταρόβα!... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 1550 & TH FANI, ΣΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΜΕ έκτακτη ανακοίνω ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο Γιάννης Ζουγανέλης αντί του Δημήτρη Σταρόβα!... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 1550 & TH FANI, ΣΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΜΕ έκτακτη ανακοίνω Rating: 0
scroll to top