Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Νοέμβριος 27, 2022 3:41 μμ A+ / A-

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ασφαλτοστρώθηκε η Σόλωνος!…

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 20 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΑ ΔΕΝΤΡΩΝ

ΕΠΕΙΤΑ από 20 και πλέον χρόνια, η Σόλωνος, η οδική αρτηρία με την καθημερινή μεγάλη κυκλοφοριακή κίνηση, που συνδέει, στην ουσία, τη λεωφόρο Συγγρού με τη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), επιτέλους ασφαλτοστρώθηκε, ενώ, παράλληλα, συνεργεία από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος (Τμήμα Συντήρησης Πρασίνου) του Δήμου Καλλιθέας, προέβησαν σε κοπή κλαδιών δέντρων που είχαν καταστεί πλέον επικίνδυνα, λόγω ύψους και βάρους.

 

Πρωί Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2022.

Η ασφαλτόστρωση πραγματοποιήθηκε μεσούσης της προηγούμενης εβδομάδας και μάλιστα το πρωί της  περασμένης Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2022, παρέστησαν και επέβλεψαν το έργο, τόσο ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, όσο και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Δημήτρης Παπαθανάσης.

    

Η Σόλωνος όπως είναι σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022.

Μάλιστα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Δήμαρχος, προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση σε προσωπικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου ενημέρωνε τους συνδημότες μας με την εξής δήλωση: «Συνεχίζεται το έργο των ασφαλτοστρώσεων στην οδό Σόλωνος! Στη νέα αυτή ασφαλτόστρωση ανακατασκευάζονται δρόμοι συνολικής επιφάνειας 43.000 τμ.».

ΚΑΛΛΙΘΕΑ Reviewed by on . ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ασφαλτοστρώθηκε η Σόλωνος!... ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 20 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΑ ΔΕΝΤΡΩΝ ΕΠΕΙΤΑ από 20 και πλέον χρόνια, η Σόλωνος, η οδική αρτηρία ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ασφαλτοστρώθηκε η Σόλωνος!... ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 20 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΑ ΔΕΝΤΡΩΝ ΕΠΕΙΤΑ από 20 και πλέον χρόνια, η Σόλωνος, η οδική αρτηρία Rating: 0
scroll to top