Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 16η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 16η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Νοέμβριος 2, 2022 1:00 μμ A+ / A-

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 16η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ

Εφηβεία!…

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ Κα ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥΛΑ

ΤΟ απόγευμα της προπερασμένης Δευτέρας 24 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Λυκείου Καλλιθέας, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Σταθμός» των Δήμων Καλλιθέας & Μοσχάτου – Ταύρου, με ομιλήτρια την Κα Καλλιόπη Μουλά, Ψυχολόγο και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου.

Με αφορμή αυτή την εκδήλωση, παρουσιάζουμε σήμερα στην 16η εκπομπή μας «Καλλιθέα μου, η Ιστορία σου», εκτενή αποσπάσματα, τα οποία πιστεύουμε ότι όλοι και όλες πρέπει να τη δείτε, καθότι η «η εφηβεία είναι η πιο σημαντική αναπτυξιακή φάση του ανθρώπου», όπως τονίστηκε ιδιαίτερα από την ομιλήτρια.

«ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 16η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Reviewed by on . «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 16η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Εφηβεία!... ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ Κα ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥΛΑ ΤΟ απόγευμα της προπερασμένης Δ «ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ»: Η 16η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ Εφηβεία!... ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ Κα ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΟΥΛΑ ΤΟ απόγευμα της προπερασμένης Δ Rating: 0
scroll to top