Σάββατο , 11 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 14, 2022 1:05 μμ A+ / A-

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση – συζήτηση

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/11/2022, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΜΙΑ ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση – συζήτηση, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 11 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας και συγκεκριμένα στο 2ο υπόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Εκεί, η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου μας, όπου Πρόεδρός της είναι η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Προσόδων Κα Βάσω Μαργαρίτη, με αφορμή «την έξαρση των φαινομένων βίας και εκμετάλλευσης των γυναικών στην Ελλάδα και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των γυναικών παγκοσμίως και ιδιαίτερα στα θεοκρατικά καθεστώτα», όπως αναφέρονταν χαρακτηριστικά στην σχετική πρόσκληση, παρουσία αρκετών συνδημοτών και προσκεκλημένων, μεταξύ των οποίων διακρίναμε τη Βουλευτή Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Κα Άννα Καραμανλή, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Άννα Γιαννακού – Πάσχου, Ευάγγελο Μπαρμπάκο, Δημήτριο Παπαθανάση και Γεώργιο Καλαμπαλίκη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Ελένη Αυγερινού, Ευσεβία Κοσμίδου, Νατάσα Αδαμοπούλου, Αθηνά Εξάρχου και Γεώργιο Αδαμόπουλο και με καλεσμένους ως ομιλητές στην εκδήλωση ιδιαίτερα καταρτισμένα άτομα, προέβη σε ενημέρωση για τα ανησυχητικά φαινόμενα βίας κατά των γυναικών που παρατηρούνται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας, αλλά και για τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Στην εκδήλωση, πρώτη τον λόγο έλαβε η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου μας και Αντιδήμαρχος Δημοτικών Προσόδων, Κα Βάσω Μαργαρίτη, εκτενές απόσπασμα από την ομιλία της οποίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ομιλητές επίσης στην εκδήλωση ήταν, κατά σειρά, η Κα Τατιάνα Παπαναστασίου από την Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος αφίχθη με λίγη καθυστέρηση, ο Αξιωματικός του Αστυνομικού Τμήματος Καλλιθέας και εκ των υπευθύνων του νεοσύστατου Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας, κ. Γεώργιος Κουτσούκος, η Δικηγόρος Κα Φωτεινή Σόφτη, καθώς και η Κοινωνική Λειτουργός στο Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας του Δήμου μας, Κα Αγγελική Γιαννακοπούλου.

 

 

  

  

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ενδιαφέρουσα εκδήλωση - συζήτηση ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/11/2022, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΑ ιδιαίτερ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ενδιαφέρουσα εκδήλωση - συζήτηση ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/11/2022, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΑ ιδιαίτερ Rating: 0
scroll to top