Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Νοέμβριος 9, 2022 2:11 μμ A+ / A-

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Δράση Ευαισθητοποίησης

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ, ΑΠΟ 09:00 ΕΩΣ 16:00

ΜΕ σχετική ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ενημερώνει για δράση ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού,  που πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στην πλατεία Ηρώου, με την πλήρη στήριξη και συνεργασία του Δήμου Καλλιθέας.

Η ανάρτηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έχει ως εξής:

«Από τις 09:00 το πρωί και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιείται σήμερα από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα, δράση ευαισθητοποίησης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, με την πλήρη στήριξη και συνεργασία με το Δήμος Καλλιθέας- Municipality of Kallithea.

Η Κινητή Ομάδα Υγείας του Ε.Ε.Σ, πραγματοποιεί:

  1. Δωρεάν Κλινική εξέταση μαστού (ψηλάφηση)
  2. Συνταγογράφηση εργαστηριακών εξετάσεων προσυμπτωματικού ελέγχου, κατόπιν ραντεβού στον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό ΕΕΣ Καλλιθέας
  3. Βιωματική εκπαίδευση στην αυτοεξέταση (αυτοψηλάφηση με χρήση προπλάσματος)
  4. Διανομή ενημερωτικού υλικού για την τεράστια αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου

Η δράση συνεχίζεται μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

#hellenicredcross #redcross#ΕλληνικόςΕρυθρόςΣταυρός

#καρκίνος #πρόληψη #δράση #Δήμος Καλλιθέας- Municipality of Kallithea #breastcancer #prevention#καρκίνος_μαστού #μηνας_προληψης_καρκινου_μαστου #deletebreastcancer».

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Reviewed by on . ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δράση Ευαισθητοποίησης ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ, ΑΠΟ 09:00 ΕΩΣ 16:00 ΜΕ σχετική ανάρτηση σε μέσα κοινωνική ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Δράση Ευαισθητοποίησης ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ, ΑΠΟ 09:00 ΕΩΣ 16:00 ΜΕ σχετική ανάρτηση σε μέσα κοινωνική Rating: 0
scroll to top