Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 19, 2022 12:11 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μπράβο Δήμαρχε!!!

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΚΑΓΚΑ, ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ COVID

ΣΕ προχθεσινό δημοσίευμά μας, μαζί με την ανάρτηση του ομόφωνου Ψηφίσματος που λήφθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, είχαμε αναφέρει επίσης ότι ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος πρωτοστάτησε στην προσπάθεια άρσης της άδικης – όπως αποδείχθηκε τελικά – πρόσφατης απόφασης από μεριάς του Υπουργείου Υγείας να ανασταλεί η λειτουργία του Ιατρείου Αναφοράς Covid στο Κέντρο Υγείας Καλλιθέας, μαζί με Δημάρχους από όμορους Δήμους, θα επισκέπτονταν, χθες Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη για να τον πείσουν να άρει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Και όντως, ο κ. Δημήτρης Κάρναβος, μαζί με το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, κ. Γιάννη Φωστηρόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης, κ. Παναγιώτη Γιατζίδη και τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και Θεμάτων  Αλίμου, κ. Νίκο Αλεξόπουλο, μετέβησαν στο Υπουργείο Υγείας, εκεί όπου συναντήθηκαν τελικά με την Αναπληρώτρια Υπουργό Κα Μίνα Γκάγκα, η οποία, αφού πρώτα άκουσε τα εύλογα επιχειρήματα που της εκτέθηκαν, στη συνέχεια, όπως αναφέρεται και σε σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Δήμου μας, δεσμεύθηκε για την άμεση επαναλειτουργία του Ιατρείου αναφοράς Cοvid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας.

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή συνάντηση.

Έπειτα από την ευτυχή κατάληξη του όλου θέματος, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος δήλωσε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι, που ένα πολύ λογικό αίτημα των Δήμων μας επιλύθηκε από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Έτσι, οι Καλλιθεάτες και οι κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων, θα εξυπηρετούνται ξανά από το Ιατρείο Αναφοράς Covid του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας».

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μπράβο Δήμαρχε!!! ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΚΑΓΚΑ, ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ COVID ΣΕ προχθεσινό δημοσίευμά μας, μαζί με την ανάρτηση του ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μπράβο Δήμαρχε!!! ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΚΑΓΚΑ, ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΝΑΦΟΡΑΣ COVID ΣΕ προχθεσινό δημοσίευμά μας, μαζί με την ανάρτηση του Rating: 0
scroll to top