Παρασκευή , 10 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Νοέμβριος 7, 2022 10:31 πμ A+ / A-

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Μαγευτική Αεροπορική Επίδειξη!…

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΣΒΟ

ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ Μιχαήλ και Γαβριήλ αύριο Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 και η Πολεμική μας Αεροπορία τιμά τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ με σειρά εκδηλώσεων.

Έτσι, προχθές το πρωί του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου 2022, στον Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου, πραγματοποιήθηκε εντυπωσιακή αεροπορική επίδειξη, με τη συμμετοχή όλων των τύπων αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας (F-4 Fantom, Mirage 2000 – 5, F-16, Rafale), την ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «Ζευς», ελικοπτέρου, του ανακαινισμένου αεροσκάφους Spitfire του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου, αλλά ακόμη Πυροσβεστικών Canadair και πολιτικών αεροσκαφών από τις εταιρείες Sky Express και Aegean Airlines.

Η Αφίσα της Αεροπορικής Επίδειξης.

Στην αεροπορική αυτή επίδειξη, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί κανονικά χθες το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου 2022, αλλά λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας “Eva στη χώρα, μετατέθηκε για προχθές, εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες, οι οποίοι κατέκλυσαν κυριολεκτικά κάθε σπιθαμή της παραλίας του Φλοίσβου και με κάμερες και κινητά ανά χείρας, απαθανάτισαν τις μοναδικές στιγμές που προσέφεραν πλουσιοπάροχα οι πιλότοι της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Παρακάτω, παραθέτουμε φωτογραφίες αλλά και 18 χαρακτηριστικά βίντεο, με σύντομα μεν, ιδιαίτερα όμως εντυπωσιακά στιγμιότυπα δε, που απαθανατίσαμε και εμείς με τις κάμερές μας και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εικονική διάσωση ναυαγού από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, λήψη νερού και στη συνέχεια ρίψη του στη θάλασσα από δύο Canadair, καθώς και μαγευτικά περάσματα και φιγούρες από τα κάθε λογής πολεμικά και πολιτικά αεροπλάνα που συμμετείχαν στην προχθεσινή αεροπορική επίδειξη.

Δείτε τα, ή καλύτερα, απολαύστε τα.

 

 

 

 

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Reviewed by on . ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Μαγευτική Αεροπορική Επίδειξη!... ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΣΒΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ Μιχαήλ και Γαβρι ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Μαγευτική Αεροπορική Επίδειξη!... ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΣΒΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ Μιχαήλ και Γαβρι Rating: 0
scroll to top