Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

Οκτώβριος 10, 2022 11:31 πμ A+ / A-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

«Ελάτε να φωτίσουμε για 6η χρονιά την Καλλιθέα!»

ΤΟ 6ο KALLITHEA NIGHT RUN ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10/2022

ΕΝΑ ακόμα Kallithea Night Run, το αγαπημένο νυχτερινό ραντεβού, δίνεται για 6η χρονιά, το προσεχές Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στην Πλατεία Τζιτζιφιών της πόλης μας!

Οι εγγραφές για τις αγωνιστικές διαδρομές 10km, 5km και 2,5km, ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, και χιλιάδες δρομείς αναμένεται και φέτος να δώσουν δυναμικό παρών στο ξεχωριστό αυτό eventφωτίζοντας  και πάλι τους δρόμους της Καλλιθέας μας, κάνοντας τη νύχτα-μέρα!.

Τον αγώνα, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active HELLAS, διοργανώνει ο ιδιαίτερα δραστήριος Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου.

Αξίζει να τονιστεί ότι και φέτος στο 6ο Kallithea Night Run θα παραστεί το «Όραμα Ελπίδας», με σκοπό την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών για ακόμα περισσότερες ελπίδες ζωής, στέλνοντας το μήνυμα: «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή»!.

Η Αφίσα του 6ου Kallithea Night Run.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ Reviewed by on . ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ «Ελάτε να φωτίσουμε για 6η χρονιά την Καλλιθέα!» ΤΟ 6ο KALLITHEA NIGHT RUN ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ «Ελάτε να φωτίσουμε για 6η χρονιά την Καλλιθέα!» ΤΟ 6ο KALLITHEA NIGHT RUN ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 Rating: 0
scroll to top