Κυριακή , 12 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οκτώβριος 12, 2022 11:42 πμ A+ / A-

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ξεκίνησαν οι εργασίες!…

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΘΗΣΕΩΣ)

ΤΙΣ εργασίες ανακατασκευής και συντήρησης του ασφαλτικού τάπητα της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) στην περιοχή της Καλλιθέας, ξεκίνησαν, από προχθές το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου 2022, τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της αναβάθμισης, βελτίωσης και εκσυγχρονισμού του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της.

Το έργο είναι προϋπολογισμού τεσσάρων (4) εκατομμυρίων ευρώ και προβλέπει την αποκατάσταση του οδοστρώματος, σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίαςΑναλυτικότερα, θα εκτελεστούν εργασίες: Συντήρησης και βελτίωσης του οδοστρώματος συνολικής επιφάνειας 90.000m2, της οριζόντιας (διαγράμμιση) και κατακόρυφης (πινακίδες) σήμανσης, ​εργασίες τροποποίησης της στάθμης των φρεατίων επίσκεψης και υδροσυλλογής, καθώς και εργασίες πρασίνου.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται κατά τις νυχτερινές ώρες, έτσι ώστε να υπάρχουν οι ελάχιστες δυνατές κυκλοφοριακές επιπτώσεις.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την έναρξη των συγκεκριμένων εργασιών, επισήμανε σχετικά:

«Συνεχίζουμε με έργα τη μεγάλη αλλαγή της εικόνας του οδικού δικτύου της Αττικής μας, μέσα από το εκτεταμένο σχέδιο παρεμβάσεων που έχει εκπονήσει η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου για την αναβάθμιση των μητροπολιτικών υποδομών της Αττικής. Με σεβασμό στους πολίτες και το περιβάλλον, αποδίδουμε ένα ασφαλές, λειτουργικό και ενεργειακά αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο».

Να σημειώσουμε εδώ, ότι με σχετική ανάρτηση (η οποία συνοδεύεται και από δύο μικρά βιντεάκια) σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Περιφέρεια Αττικής, με την ακόλουθη δήλωση: «Ασφαλτοστρώνεται μετά από 28 χρόνια, όλη η Ελευθερίου Βενιζέλου!

Ένα έργο που το είχε απόλυτη ανάγκη η πόλη μας. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής για τη υλοποίηση».

Η ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Δημάρχου της πόλης μας, κ. Δημήτρη Κάρναβου.

 

Φωτογραφίες αρχείου της εφημερίδος μας, με στιγμιότυπα από τη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως).

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Reviewed by on . ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ξεκίνησαν οι εργασίες!... ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΘΗΣΕΩΣ) ΤΙΣ εργασίες ανακατασκευής και συντήρησης το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ξεκίνησαν οι εργασίες!... ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (ΘΗΣΕΩΣ) ΤΙΣ εργασίες ανακατασκευής και συντήρησης το Rating: 0
scroll to top