Τρίτη , 7 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ»

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ»

Σεπτέμβριος 21, 2022 3:18 μμ A+ / A-

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ  «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ»

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η εκδήλωση

ΓΙΑ ΤΗΝ 101η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ, ΣΤΙΣ 23/09/1821

ΜΕ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, πραγματοποιήθηκε, προχθές το απόγευμα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022 και στο χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας στην Καλλιθέα, η επετειακή εκδήλωση του Συνδέσμου Αρκάδων Καλλιθέας και όμορων Δήμων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», για την Απελευθέρωση της Τριπολιτσάς, στις 23 Σεπτεμβρίου 1821.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος και οι παρευρισκόμενοι άκουσαν με χαρά την αναφορά του στους δικούς του προσωπικούς δεσμούς με την Αρκαδία, και συγκεκριμένα με την όμορφη Βυτίνα μας.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, με την συνεργασία του οποίου στηρίχθηκε , από πλευράς Δήμου, υλικοτεχνικά η βραδιά.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Συνδέσμου, Κα Ευαγγελία Στούγιου – Παναγούλια, η οποία στον λόγο της αναφέρθηκε στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, τιμώντας το σημαντικό αυτό γεγονός, και ακολούθησε η εξαιρετική ομιλία της Κας Ουρανίας Αναγνωστοπούλου, Φιλόλογος Ιστορικός και Συγγραφέας, για την Απελευθέρωση της Τρίπολης και την οικογένεια των Κολοκοτρωναίων.

Η Γραμματέας του Συνδέσμου, Κα Γιοβάννα Ευτυχιάδου, πήρε επίσης τον λόγο για να απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στους Αρκάδες του Δήμου μας στις προσεχείς εκλογές του Συνδέσμου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και για να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους των συλλόγων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Από την αοιδό των Τροπαίων Αρκαδίας, Κα Νάντια Καραγιάννη, ακούστηκαν Μικρασιάτικα τραγούδια ως φόρο τιμής του Συνδέσμου στον ξεριζωμό του 1922 και η βραδιά ολοκληρώθηκε «Αρκαδικά», με δημοτικό παραδοσιακό τραγούδι που συνοδεύτηκε από την άρτια καλλιτεχνικά μα και εντυπωσιακή συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου ΕΛ.ΠΑ.ΧΟ και του Συλλόγου Λεωνιδιατών «Το Λεωνίδιον».

Με την παρουσία τους τίμησαν επίσης την εκδήλωση, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νοτίου Τομέα, Κα Δήμητρα Νάνου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών θεμάτων, κ. Ευάγγελος Μπαρμπάκος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Παιδείας, κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Προσόδων, Κα Βασιλική Μαργαρίτη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γιώργος Κουτσογιάννης και η Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Κα Ευσεβία Κοσμίδου, ο κ. Παύλος Χρηστίδης από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας και επικεφαλής της Παράταξης «Προοπτική Ζωής», κ. Κώστας Ασκούνης, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αθηνά Εξάρχου, Παναγιώτης Γαλανόπουλος, Ανέστης Φωτόπουλος, Νίκος Ηλιάδης, Παναγιώτης Γεωργούσης, Γιώργος Φωτεινόπουλος, Θεόδωρος Παπαθανασόπουλος και Ελένη Αυγερινού.

Από Φορείς του Δήμου μας, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας, κ. Ανδρέας Αναστόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου «Παναγία Γουμερά», κ. Θεόδωρος Σεϊτανίδης, ενώ το παρόν έδωσαν και οι Αρκαδικοί σύλλογοι με τον Πρόεδρο των Αρκάδων Ηλιούπολης, κ. Νίκο Αντζινά, τον Γραμματέα του Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου, κ. Παναγιώτη Τούμπα και τέλος, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης,  κ. Αλέξανδρο Παντούλη.

Παρακάτω, παρατίθενται φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση,  όπως τα αποτύπωσε στον φακό της η συνεργάτης της εφημερίδος μας και Δημοτική Σύμβουλος, Κα Ευσεβία Κοσμίδου.

 

 

   

 

 

 

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» Reviewed by on . ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ  «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» Ιδιαίτερα επιτυχημένη η εκδήλωση ΓΙΑ ΤΗΝ 101η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ, ΣΤ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ  «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» Ιδιαίτερα επιτυχημένη η εκδήλωση ΓΙΑ ΤΗΝ 101η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ, ΣΤ Rating: 0
scroll to top